1. évad

Monkie Kid 1. évad (2020)

Vissza a sorozat adatlapjára

Monkie Kid sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Monkie Kid sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Jack De Sena , Stephanie Sheh , Dave B. Mitchell ,





Epizód lista

Ep.1 Rossz időjárás

Megjelent: 2020-09-12

DBK veresége után Vörös Kópé úgy dönt, hogy dicsőséggel visszaszerzi az Időjárás állomást. Ebből az előkelő klubból a tagok irányíthatják az időjárást a város minden pontján. MK megpróbálja legyőzni Vörös Kópét, de csak bajt tud okozni.

Ep.2 Többszörözés

Megjelent: 2020-09-12

Mr. Tang szerint a Majomkirály képes duplikálni önmagát, igy MK is ezt teszi. "Tökéletlen" klónjai helyette dolgoznak, míg ő otthon videójátékozik. MK fegyelmezetlen, és nem jól használja a képességeit, így a klónok káoszt teremtenek.

Ep.3 Hazatérés

Megjelent: 2020-09-12

Mei a házukat őrzi, és MK is vele tart. Páncélos tábornok, DBK csatlósa megtudja, hogy a Sárkány család elutazik, és rájön, hogyan lophatja el a legendás Sárkánykardot. Mei megvédi az otthonát, és bizonyítja, hogy méltó a kardra.

Ep.4 Tészta vagy halál

Megjelent: 2020-09-12

Pigsy és Mr. Tang a tökéletes étel hozzávalóit kutatja, ám a gonosz Pókkirálynő foglyul ejti őket. Sandy, MK, Mei és Mo lehajóznak a csatornába, hogy megmentsék barátaikat, mielőtt a Pókkirálynő vacsorájává válnának.

Ep.5 Lopótök

Megjelent: 2020-09-12

MK egy tökéletes életben ébred, ahol legyőzte DBK családját, és hősként kezelik. Rájön, hogy a Lopótök általi illúzióban él. Ez egy ősi varázseszköz, amelyet két démon forgat. MK-nak meg kell törnie az illúziót, hogy legyőzze ellenségeit.

Ep.6 A Nagy Fal verseny

Megjelent: 2020-09-12

Az utcai autóverseny győztese halhatatlanná válhat. Mei és MK is benevez, de sajnos egymás ellen versenyeznek. Összetörik a járművüket, és a DBK család átveszi a vezetést. Hőseinknek meg kell tanulniuk összedolgozni, hogy elnyerjék a díjat.

Ep.7 Lehetetlen kézbesítés

Megjelent: 2020-09-12

MK figyelmetlen, ezt munkaadója, Pigsy is tudja. Ezért megkéri őt, hogy adott időn belül kézbesítsen egy rendelést. Számos akadállyal kell megküzdenie, amelyek elterelnék a figyelmét, végül sikerrel jár és a rendelés eljut Majomkirályhoz!

Ep.8 Csontváz kulcs

Megjelent: 2020-09-12

DBK energiaforrása, amellyel visszaszerezheti dicsőségét, egy ősi kapu mögé van zárva. Ezt az a kulcs nyitja, melyet MK ajándékba kapott a város megmentéséért. Harc kezdődik a kulcs megszerzéséért, de hőseink megpróbálják maguknál tartani.

Ep.9 A Makákó

Megjelent: 2020-09-12

A rejtélyes Makákó bukkan fel, és segít MK-nak elűzni egy füstfelhőt, majd felajánlja tanítását. Ő a Majomkirály régi ellensége, aki MK-tól akarja megszerezni a király erejét. MK-nak segítenie kell Majomkirálynak, mielőtt ereje elvész.

Ep.10 Itt a vég

Megjelent: 2020-09-12

Amikor MK egy, a Majomkirállyal eltöltött kiképzési időszak után visszaérkezik, látja, hogy DBK átvette az uralmat a város felett. Minden megszerzett tudását be kell vetnie, hogy legyőzze DBK családját, amely annyi gondot okoz neki.