2. évad

Monkie Kid 2. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

Monkie Kid sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Monkie Kid sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Jack De Sena , Stephanie Sheh , Dave B. Mitchell ,





Epizód lista

Ep.1 Az altató bogár

Megjelent: 2021-06-05

Új játék söpör végig a városon, de ez valójában egy vírus, amely mindenkit elaltat. A "Felhő" így őrök nélkül marad és a Pókkirálynő egyik csatlósa, a Tech Pók megpróbálja elcsenni. MK dolga, hogy zárja a Felhőt, és felébressze a várost.

Ep.2 Gombócpusztítás

Megjelent: 2021-06-05

MK hívást kap a Majomkirálytól, aki véletlenül lelökött egy "Égi Gombócot", ami a Föld felé zuhan, és becsapódva mindent elpusztít. A gombóc megfékezésére MK és Tang a rejtélyes váza megkeresésére indul a veszélyes Virágzó Gyümölcshegyre.

Ep.3 Pingpong pánik

Megjelent: 2021-06-05

Pigsy pingpongfüggővé válik. MK-nak kell őt leszoktatnia, hogy megmentse az üzletét. Sandy álomba merül egy túladagolt altató tea miatt. Egy "Majomkirálytól" feliratú doboz érkezik, és Mo egy csapat gyümölcsbabára kezd vigyázni.

Ep.4 Édes-savanyú

Megjelent: 2021-06-05

A Speedy Panda üzletek mindent elleptek kézbesítőikkel. Kikiáltják az Ételháborút. “Ételkritikusok” érkeznek, Pigsynek és barátainak ételolimpián kell megvívniuk ellenük, mikor kiderül, hogy tulajdonosai Jin és Yin, az Arany és Ezüst Démon!

Ep.5 Kicsiben

Megjelent: 2021-06-05

MK összezsugorítja magát, és a csatornán át a Pókkirálynő odújában találja magát. Eközben egy kislányt talál, akit meg kell menteni. De ő igazából a Csontdémon úrnő álruhában. Tang ételkritikussá lép elő, ezért Pigsy el akarja kápráztatni.

Ep.6 Indul a játék

Megjelent: 2021-06-05

MK úgy érzi, sosem lesz hős, ha nem élheti át mindazt, amit Majomkirály. Amikor rábukkan egy virtuális valóság videójátékra, amely Majomkirály küzdelmeit eleveníti fel, MK reméli, hogy azt végigjátszva jobb hőssé válhat.

Ep.7 Árnyjáték

Megjelent: 2021-06-05

Makákó egy árnyjátékon varázslámpásba zárja a többieket, hogy játszhasson MK-val. A játék egy harcosról szól, akit elhagyott a hőse. Makákó felfedi magát és megbünteti MK-t. Közli, hogy a tanára lesz akkor is, ha ő nem akarja.

Ep.8 Teafű

Megjelent: 2021-06-05

MK csuklásának ereje miatt belereng a Föld! Csak egy különleges virágból készült teával gyógyítható, amelyet csak Sandy hozhat el egy veszélyes helyről. Pókkirálynő csatlósa, a Vadászpók utánaered, hogy ellopja a virágot úrnője számára.

Ep.9 72 átváltozás

Megjelent: 2021-06-05

MK nagyjából megtanult átalakulni. Pókrobotok elrabolják Pigsy cégérét, így MK-nak vissza kell szereznie. Az odúban MK rájön, hogy a Pókkirálynő fegyvert akar készíteni a Csontdémon úrnő ellen. Meg kell állítania őt, de vajon van remény?

Ep.10 Ez itt a vég

Megjelent: 2021-06-05

Csontdémon úrnő erős csontgépet épít, amellyel MK-t támadja edzés közben, akinek hiába lettek új képességei, a gonosz úrnő mindegyikkel szemben képes védekezni. MK vereséget szenved, segítségre van szüksége, hogy élve kijusson!