1. évad

Vérfagyasztó történetek – Latin-Amerika 1. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

Vérfagyasztó történetek – Latin-Amerika sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Vérfagyasztó történetek – Latin-Amerika sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 5

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 A kísértetház

Megjelent: 2021-03-31

Egy új ház ígérete színtiszta rettegéssé válik, amikor egy egyedülálló anya ártó szellemeket fedez fel otthonában, amelyek bántani akarják a családját.

Ep.2 Az elátkozott baba

Megjelent: 2021-03-31

Egy sötét erők által megszállt játékbaba ijesztgetni kezdi a barátokat, felizgatja a szerelmeseket – és érzelmeket kezd táplálni tulajdonosa iránt.

Ep.3 Az El Molino-i nő

Megjelent: 2021-03-31

Egy régen elhunyt nő földöntúli suttogása és furcsa látványa kísért egy rendőrt, aki ennek ellenére meg van győződve róla, hogy őt védelmezik az ilyen szellemek.

Ep.4 A kopogtató szellem

Megjelent: 2021-03-31

Egy férfit egész életében üldözött egy sötét árny. Rémálmát azokhoz az eseményekhez vezeti vissza, amelyek öngyilkos szomszédjának tetőtéri lakásában történtek.

Ep.5 Az ördög tánca

Megjelent: 2021-03-31

Miután egy kisfiú elmegy otthonról nagypénteken roma nagymamája intelmei ellenére, olyan gonosz erővel találkozik, amelyet soha nem fog elfelejteni.