2. évad

George Gently főfelügyelő 2. évad (2009)

Vissza a sorozat adatlapjára

George Gently főfelügyelő sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a George Gently főfelügyelő sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 4

Főszereplők: Martin Shaw , Lee Ingleby , Simon Hubbard ,





Epizód lista

Ep.1 Gently az ártatlanok védelmében

Megjelent: 2009-05-03

Alfred Peachmentet aznap ölik meg, mikor át kéne adnia a ház kulcsait az új tulajdonosnak. A nyomozás során kiderül, hogy az új tulajdonos le akarja bontatni a házat. A kisvárosban mindenki ismer mindenkit, Gently felügyelő lassan jut előre. Kideríti, hogy az épületben régen árvaház működött, és minden szál itt fut össze. Le kell küzdenie a közösség és a felettesei tiltakozását is, hogy kideríthesse, mi történt a gyerekekkel.

Ep.2 Gently az éjszakában

Megjelent: 2009-05-10

Egy női holttestre bukkannak a helyi templomban, Gently és Bacchus most a nő gyilkosára vadásznak.

Ep.3 Gently és a vér szaga

Megjelent: 2009-05-17

Gently és Bacchus egy szállítmány lopott útlevelet vizsgál, de az eset váratlan fordulatot vesz, mikor a bűncselekményhez kapcsolódó nőt holtan találnak a tengerparton, a holttest mellett egy félvér csecsemővel.

Ep.4 Gently a malomban

Megjelent: 2009-05-24

Gently és Bacchus egy kisvárosba érkeznek, ahol a helyi malom vezetőjét felakasztva találják, a nyomozóknal ki kell deríteniük, hogy tényleg öngyilkosság történt-e.