1. évad

A pontozott vonal mentén 1. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

A pontozott vonal mentén sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A pontozott vonal mentén sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Zerocalcare , Valerio Mastandrea ,





Epizód lista

Ep.1 A baktériumok úgy szaporodnak, mint a Plúton

Megjelent: 2021-11-17

Zero, a képregényszerző és művész, akinek a lelkiismerete tatu formában ölt testet, visszaemlékszik arra, amikor 17 évesen először találkozott barátjával, Alicéval.

Ep.2 Mint egy fűszál

Megjelent: 2021-11-17

Zero visszaemlékszik rá, hogy 11 éves korában egy kis ideig ő volt a tanár kedvence. Miközben Seccóért megy, Zerónak meggyűlik a baja egy defekttel.

Ep.3 Építkezésen dolgozni rosszabb

Megjelent: 2021-11-17

Zero elmeséli a gyerekek korrepetálásával kapcsolatos, rémálomba illő tapasztalatait. Amíg Seccóra vár, Zero elmondja Sarah-nak, miért vesszőparipája a pontosság.

Ep.4 Törött iránytű

Megjelent: 2021-11-17

Miközben Biella felé vonatozik, Zerónak eszébe jut, milyen volt, amikor próbált munkát találni, és részletesen elmagyarázza a lakása különböző területeit.

Ep.5 Struccpolitika

Megjelent: 2021-11-17

Zero bevallja, hogy nem megy neki az érzelmi támogatás, és eszébe jut, amikor egy szakítás után Alicét vigasztalta. Zerót kiborítja egy korábbi diákjával való találkozás.

Ep.6 Katarzis

Megjelent: 2021-11-17

Biellában Zero nem tudja, hogyan gyászoljon, Sarah pedig letorkolja, hogy ez az egész már megint csak róla szól. Később Zerót megrendíti egy megdöbbentő titok.