1. évad

Bizarr II. világháború 1. évad (2017)

Vissza a sorozat adatlapjára

Bizarr II. világháború sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Bizarr II. világháború sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Alexandra Churchill , Dominic Selwood ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Tengeralattjárók és tengeri szörnyek

Megjelent: 2017-01-24

Fedezze fel a világháborúk néhány figyelemre méltóbb történetét! Halljon egy különös japán fegyverről és a tengeralattjáró-tevékenységről, amely valami furcsát ébresztett az óceánokban.

Nincs kép

Ep.2 Közeli találkozások

Megjelent: 2017-01-31

Vajon a második világháborúban az éjszakai pilóták által észlelt furcsa, világító gömbök titkos német fegyverek voltak, vagy földönkívüli élet jelei? Kapcsoljon be, hogy halljon néhány háborús furcsaságról, köztük egy gyilkos denevérseregről is.

Nincs kép

Ep.3 Sztálin kutyahadserege

Megjelent: 2017-02-07

Sztálin kutyahadserege, Rommel rejtett náci aranykincse, és rejtélyes körök, melyeket RAF pilóták jelentettek Nagy-Britannia-szerte. Halljon a háború legfurcsább történeteiről ebben a lebilincselő sorozatban.

Nincs kép

Ep.4 A majmok serege

Megjelent: 2017-02-14

Hallgasson meg néhány furcsa történetet, amelyek a világháború idején történtek, beleértve Sztálin ember/majom hibridjét, a zombi kémeket és egy náci járványt, amely az 1970-es években végigsöpört Connecticuton.

Nincs kép

Ep.5 Idegenek támadnak

Megjelent: 2017-02-21

Ez a háború a legfurcsább formájában. Tudjon meg mindent Sztálin repülő csészealjáról, egy szövetséges szellemhadtestről, amelyet Hitler megtévesztésére terveztek, és a zenész Glenn Miller rejtélyes háborús eltűnéséről.

Nincs kép

Ep.6 Monty varázshadserege

Megjelent: 2017-02-28

Halljon néhány furcsa háborús eseményről, beleértve a varázslókat, akik harcoltak a náciakkal, a német kémről, aki átverte Hitlert, és néhány különös UFO-észlelésről Kanadában.