2. évad

Bizarr II. világháború 2. évad (2018)

Vissza a sorozat adatlapjára

Bizarr II. világháború sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Bizarr II. világháború sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Alexandra Churchill , Dominic Selwood ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Churchill jégteherhajója

Megjelent: 2018-09-20

További hihetetlen háborús történetek, köztük Churchill terve, hogy óriási jégteherhajót készítsen, szellemrepülőgépek, amelyek önállóan repülnek, és egy náci kincsvadászat az Amber szobáért.

Nincs kép

Ep.2 Madárháborúk

Megjelent: 2018-09-27

További furcsa és rejtélyes háborús események, többek között szexkémek, akiket arra képeztek ki, hogy titkokat gyűjtsenek, paranormális szellemek, akik Mussolinin dolgoztak, és a természet fellépése a náciakkal szemben – amikor a madarak háborúba lépnek.

Nincs kép

Ep.3 Japán szélhámosok

Megjelent: 2018-10-04

További furcsa és rejtélyes háborús események, többek között egy idegen nyelv, amelynek megtörhetetlen kódja van, gyanús nyomok a keresztrejtvényekben, és a brit önkéntesek, akiket élve temettek el.

Nincs kép

Ep.4 Vámpírháborúk

Megjelent: 2018-10-11

A britek azt állítják, hogy egy RAF-pilóta hihetetlen éjszakai látása a sárgarépa fogyasztásából ered. És a Hukbalahap lázadók a Fülöp-szigeteken úgy vélik, hogy új ellenségük van – egy vámpír.

Nincs kép

Ep.5 Náci Gyűrűk Ura

Megjelent: 2018-10-18

1940-ben Japán támadást indít egy kínai város ellen – de nem bombákat dobálnak. Féregrajok zúdulnak le, és a várost pestissel fertőzik meg.

Nincs kép

Ep.6 Náci vadászat Atlantiszra

Megjelent: 2018-10-25

A Mons-i csatában a németek pánikba esnek, amikor szembesülnek egy angyalokból álló csoporttal. Vajon isteni beavatkozásról van szó, tömeghallucinációról – vagy valami még furcsább dologról?

Nincs kép

Ep.7 A halálos játékbolt

Megjelent: 2018-11-01

A sötét Londonban négy fiatal nő gyilkosság áldozatává válik – éppúgy, mint Jack ötven évvel korábban. Amikor két járat nyomtalanul eltűnik, elkezdődik a Bermuda-háromszög legendája.

Nincs kép

Ep.8 Őrült szerzetes gyilkossági rejtély

Megjelent: 2018-11-08

A németek hallanak róla, hogy a lengyel erők egy hatalmas medvével együtt harcolnak. Az őrült, söröző, cigarettázó fenevad történetei megfélemlítik őket – de hihetetlen módon a történetek igazak.