3. évad

Totál szívás 3. évad (2010)

Vissza a sorozat adatlapjára

Vajon összejön már végre egy normális drogüzlet ennek a két lúzernek? És vajon jót tesz a biznisznek, ha az ember üzlettársa ritkán van magánál?


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Bryan Cranston , Aaron Paul , Anna Gunn ,





Epizód lista

Ep.1 A felbomlott család

Megjelent: 2010-03-21

A légi katasztrófát követően Waltnak a személyes, családi felfordulással is meg kell birkóznia, mivel Skyler elköltözött, és el akar válni tőle. Jesse számára véget ér az elvonó, ahonnét egészen más emberként kerül elő. Két mexikói bérgyilkos titokban átlépi a határt, és csendben, de igen szisztematikusan Walt nyomába erednek. Gus ismét ajánlatot tesz Waltnak: 3 millió dollárt kapna 3 havi munkáért.

Ep.2 Névtelen lovas

Megjelent: 2010-03-28

Tuco megbénult, és beszédképtelen nagybátyja, Tio Walt nyomára vezeti a két bérgyilkost, azonban Gus az utolsó pillanatban közbelép. Jesse-t nem akarja visszafogadni a családja, mire ő meglepő lépésre szánja el magát, és keresztülhúzza szülei számítását a házzal kapcsolatban. Skyler tovább dolgozik Ted Beneke-nél, ahol azonban illegális ügyekkel szembesül. Walt mindent megtesz, hogy a felesége visszafogadja őt, de Skyler hajthatatlan. Ezért fia, ifjabb Walter egyre dühösebb anyjára, és igyekszik apja pártját fogni.

Ep.3 Érdekütközés

Megjelent: 2010-04-04

A két mexikói végrehajtó kényszerűségből felfüggeszti Walt likvidálását, ám a kartell főnöke, Tio társaságában felkeresi Gust, és egyre nyomatékosabban követelik tőle, hogy Heisenberg ismét szabad préda lehessen. Walt eközben komoly döntést hoz, amellyel kész kész helyzet elé állítja Skylert: hazaköltözik, és nem hajlandó elválni.

Ep.4 Zöld út

Megjelent: 2010-04-11

Skyler tovább folytatja viszonyát Teddel, amit egyre jobban felbosszantja Waltot. Jesse eközben azon igyekszik, hogy piacra dobja a saját speedjét, és hogy ismét együtt dolgozzon Walttal. Walt azonban semmi hajlandóságot nem mutat sem erre, sem arra, hogy Jesse-t összehozza Gus-szal. Ám Gus akcióba lép, mivel az üzleti érdek mindent felülír.

Ep.5 Reaktiválva

Megjelent: 2010-04-18

Jesse vissza akarja követelni a haszon felét, amit Gus megbízottja Waltnak adott át, és Sault is segítségül hívja. Gus eközben egy új, szuper laborba viszi el Waltot, és körmönfont érvekkel ráveszi, hogy dolgozzon az új, biztonságos helyen. Három havi munkáért hárommilliót ígér Waltnak, aki végül igent mond. Skyler továbbra is őrlődik Walt és Ted között.

Ep.6 Új célpont

Megjelent: 2010-04-25

Jesse a régi barátai segítségével próbálkozik ismét a drog terítésével, Walt pedig elkezdi a közös munkát Gus szuper laborjában az új asszisztense, Gale segítségével. Hank eközben a kitartó nyomozás eredményeképpen rábukkan Jesse lakóbuszára, és meg van győződve arról, hogy elkapta a terjesztőt. Walt, a dologról értesülve közbelép, és igyekszik még Hank érkezése előtt eltüntetni a kocsit. Gus egyértelművé teszi a mexikóiaknak, hogy Walt egyelőre tabu, de Hank, aki eltette láb alól Tucót, szabad préda.

Ep.7 Orvtámadás

Megjelent: 2010-05-02

Hank éktelen dühvel támad Jesse-re, miután rájött, hogy átverték őt, és Marie-nak semmi baja. Mivel a lakóautó időközben eltűnt, semmi bizonyítéka nincs a fiú ellen, így minden dühét kiéli rajta, és súlyos sérüléseket okoz Jesse-nek. Az ügy miatt Hanket felfüggesztik, Jesse pedig bosszút esküszik, sőt Waltot és Sault is megfenyegeti. Miután Gus engedélyt adott, hogy Walt helyett Hanket tegyék el láb alól, a két mexikói az immár fegyvertelen ügynökre támad.

Ep.8 Láttalak

Megjelent: 2010-05-09

Hank, miután lelőtte az egyik orgyilkost, maga is válságos állapotban, többszörös lőtt sebekkel kerül kórházba, ahonnét épp aznap bocsátják haza Jesse-t. Walt kirúgja Gale-t a laborból, amit az asszisztens nagyon a szívére vesz, főleg mivel ő is látja, hogy Jesse személyében egy semmirekellő kerül a helyére. Gus eközben a maga módján Walt tudtára adja, hogy elégedetlen a késlekedés miatt.

Ep.9 Kafka világa

Megjelent: 2010-05-16

Hank állapota csak lassan javul, Marie pedig, aki odaadóan ápolja férjét, összetűzésbe kerül a biztosító képviselőjével, aki nem hajlandó a napi gyakoriságú gyógytornát fedezni. Skyler, alapos megfontolás után elárulja Marie-nak, hogy Walter hihetetlen mennyiségű pénzzel rendelkezik, bár a pénz eredetét illetően falaz a férjének. Jesse úgy dönt, hogy a meghatározott kvótán felül gyártott drogot elszipkázza, és haverjai segítségével kezdi el "teríteni".

Ep.10 A légy

Megjelent: 2010-05-23

Walt és Jesse a laborban felbukkanó gondokkal és közben saját személyes problémáikkal is birkóznak. Waltot a végkimerülésig feldühíti és elerőtleníti egy légy, amely valahogy beszabadult a laborba. A pimasz rovar üldözése során napokig nem alszik, majd amikor Jesse végül segít neki, kimerültségében majdnem elárulja a fiúnak, hogy milyen része volt Jane halálában.

Ep.11 Az örvény szélén

Megjelent: 2010-05-30

Hank számára gyötrelmes a gyógyulás, és a rehabilitáció folyamata, amit lelki problémái is csak fokoznak. Jesse-ben ismét feltámad Jane emléke, főleg amikor a csoportban megismerkedik egy új lánnyal, Andreával. Hamarosan közelebbi kapcsolatba kerülnek egymással, s amikor megtudja, hogy Andreának van egy kisfia, gyökeres változáson megy keresztül.

Ep.12 Leszámolás

Megjelent: 2010-06-06

Skyler igyekszik rábeszélni Waltot, hogy egykori munkahelyét, az autómosót vegyék meg, és hogy az ő személyes közreműködésével folytassák a drogüzletből származó pénz tisztára mosását. Miután Jesse megtudta Andreától, hogy Gus emberei gyilkoltatták meg Tomásszal Combót, bosszút esküszik. Elszántságát csak fokozza, hogy Tomást is likvidálják.

Ep.13 Az út vége

Megjelent: 2010-06-13

Walt súlyos helyzetbe kerül, amikor Tomásért bosszút áll Gus emberein. Sikerül ugyan meggyőznie Gust, hogy lépjenek túl az incidensen, ám a férfi nem bízik többé Waltban, és újra a laborba hozza Gale-t, mint Walt lehetséges utódját. Walt még éppen időben lép, és rábeszéli Jesse-t, hogy ő végezzen Gale-lel, mert így mindketten nélkülözhetetlenek lesznek Gus számára.