4. évad

Totál szívás 4. évad (2011)

Vissza a sorozat adatlapjára

Vajon összejön már végre egy normális drogüzlet ennek a két lúzernek? És vajon jót tesz a biznisznek, ha az ember üzlettársa ritkán van magánál?


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Bryan Cranston , Aaron Paul , Anna Gunn ,





Epizód lista

Ep.1 Életbevágó döntés

Megjelent: 2011-07-17

Gale meggyilkolása után Gus fogva tartja Waltot és Jesse-t. Eközben Skyler kétségbeesetten próbálja felkutatni Waltot, aki a kocsiját az ő kocsifeljáróján hagyta: utolsó kísérletként egy lakatos segítségével, hazugságok árán bejut a lakásába, de ezzel nem megy túl sokra. Marie újabb számlákat visz át neki, de Skyler megnyugtatja, hogy nem gond számukra a fizetés. Walt könyörög Gusnak a Jesse és a saját életéért, és Gus meglepő döntést hoz.

Ep.2 Harmincnyolcas rövidcsövű

Megjelent: 2011-07-24

Walt vásárol magának egy fegyvert, hogy meg tudja védeni magát - főleg Gustól. Jesse-t meglátogatja két cimborája, az épp leszokóban levő Badger és Pete, de Jesse sikeresen visszaszoktatja őket, sőt egy házibulit is rendeznek. Andrea megjelenik Jesse-nél és kérdőre vonja az öccse halála után a postaládájukban talált pénz miatt. Skyler megpróbálja megvenni az autómosót Bogdantól, de első alkalommal falakba ütközik.

Ep.3 Kis trükkök

Megjelent: 2011-07-31

Skyler nagy nehezen megtalálja Waltot, és megdöbben, amikor meglátja a monoklit a szeme alatt. Marie különféle, eladó házakat látogat meg, mindig más személynek adva ki magát, de az egyik ingatlanügynök leleplezi, így Hank segítségére szorul. Saul felajánlja ügyvédi szolgálatait a kocsimosó megszerzésének ügyében, de Skyler végül egyedül jár sikerrel. Jesse továbbra is folytatja önpusztító életmódját. Hanket felkeresi Roberts nyomozó és a segítségét kéri.

Ep.4 Fedősztori

Megjelent: 2011-08-07

Walt és Skyler egy kitalált történettel próbálja indokolni Walter, Marie és Hank előtt, hogy miként jutottak annyi pénzhez, hogy megvehessék a kocsimosót. Walt nagyon megrémül, amikor Hank elmeséli neki, hogy a rendőrség nyomoz Gale halála ügyében, sőt maga Hank is segít ebben Roberts nyomozónak. Waltot nyomasztja Jesse nemtörődöm viselkedése, attól tart, hogy Gus hamarosan megelégeli és elteszi láb alól.

Ep.5 A testőr

Megjelent: 2011-08-14

Walternek nagyon elege van abból, hogy minden munka rá marad, mert Mike és Gus kiemelte Jesse-t a laborból, és más munkát is adtak neki. Hank úgy érzi, nem akar tovább nyomozni Gale Boetticher halála ügyében. Skyler és Walt végre aláírják az autómosó papírjait: hivatalosan is megvan az álca a pénzmosáshoz.

Ep.6 Sarokba szorítva

Megjelent: 2011-08-21

Skyler szemére veti Waltnak, hogy spiccesen túlságosan árulkodó volt a viselkedése, amikor Hank előtt kifejtette a véleményét Gale Boetticherről. Walt átveszi az autómosó kulcsait Bogdantól. Walter még mindig abban a hitben van, hogy az apja szerencsejátékozik és biztosítja támogatásáról. Apja, lelkifurdalástól hajtva vesz neki egy vadonatúj csodaautót. Walt kérdőre vonja Jesse-t a Mike-kal megejtett külön utak miatt.

Ep.7 A problémás kutya

Megjelent: 2011-08-28

Walt elpanaszolja Saulnak, hogy attól fél: Gus el akarja tenni láb alól és nem tehet ellene semmit. Saul ösztönzésére Walt arra sarkallja Jesse-t, hogy mielőbb végezzen főnökükkel. Hank egyre jobban gyanakszik Gusra és ellop egy poharat a Pollos Hermanos étteremből, amin rajta van a férfi ujjlenyomata.

Ep.8 Kísért a múlt

Megjelent: 2011-09-04

Miután Hank elmondja a Főnöknek és a nyomozóknak a kételyeit, Gust behívják a rendőrségre vallomást tenni Gale halála ügyében. Azonban Gus szinte mindenre kész választ ad, alibije tiszta - egyvalami homályos a történetében, az, hogy kicsoda is ő maga pontosan.

Ep.9 Megfigyelés

Megjelent: 2011-09-11

Hank dühös, mert a nyomkövető nem igazolja a gyanúját Gus Fringgel kapcsolatban. Skyler felveti Waltnak, hogy mivel nagyon jól megy az autómosó, talán otthagyhatná a "másodállását" - Walt azt ígéri, dolgozik az ügyön. Skyler váratlan látogatót kap volt főnöke, Ted személyében, aki megpróbálja rávenni, hogy a közelgő könyvvizsgálat miatt hamisítsa meg a könyvelését. Skyler rémülten döbben rá, hogy őt is vizsgálat alá vehetik, ezért hihetetlen mesével áll elő az adóellenőr előtt.

Ep.10 Régi barátok

Megjelent: 2011-09-18

Miután összeverekedett Jesse-vel, Walt nem megy el a fia születésnapjára, így Skyler egyedül adja át Walternek az autót, aki csalódott az ajándék miatt. Saul közli Teddel, hogy egy távoli rokona meglehetősen nagy összeget hagyott rá - azonban Ted nem sejti, hogy a pénz Skylertől származik, aki így akarja elkerülni, hogy az adóhivatal Ted után őt is vizsgálat alá vegye.

Ep.11 Rejtekhely

Megjelent: 2011-09-25

Walt úgy érzi, már nem tudja tovább halasztani azt, hogy Hank meglátogassa a gazdaságot. Miután Skyler mesél Tednek Walt "játékszenvedélyéről" és arról, hogy blackjackkel szerezte a pénzt, amit neki adott, Ted kijelenti, hogy így nem fogadja el az összeget. Walt csak kisebb autóbaleset árán tudja megakadályozni, hogy Hank a mosodában is körülnézzen. Skyler kénytelen Saul különleges segítségét igénybe venni a makacskodó Ted ügyében. Miután Gus megfenyegeti Walt családját, Walt Saultól kér segítséget, hogy eltűnhessen a családjával együtt.

Ep.12 Végítélet

Megjelent: 2011-10-02

Miután Marie-vel és Hankkel együtt Walt egész családját is védőőrizetbe helyezik, Walt kijelenti Skylernek, hogy mivel ő az oka mindennek, ő nem vállalja a védőőrizetet és megpróbálja egyszer s mindenkorra lerendezni az ügyet. Steve Gomez - Hank unszolására - körülnéz a mosodában, de semmi gyanúsat nem talál. Mikor Andrea kisfiát, Brockok kórházba viszik, Jesse rádöbben, hogy eltűnt a ricin tartalmú cigaretta a dobozából.

Ep.13 Leszámolás

Megjelent: 2011-10-09

Mivel Jesse határozottan állította Andreának, hogy Brocknak ricin-mérgezése lehet, az FBI két nyomozója kihallgatja őt az ügyben. Miután Saul elmondja Waltnak, hogy Gus és Tio viszonya nem éppen baráti, Walt kockázatos tervet eszel ki, hogy végezzen Gusszal.