1. évad

Tökéletes célpont 1. évad (2010)

Vissza a sorozat adatlapjára

Tökéletes célpont sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Tökéletes célpont sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 12

Főszereplők: Mark Valley , Chi McBride , Jackie Earle Haley ,





Epizód lista

Ep.1 Veszélyes próbaút

Megjelent: 2010-01-15

Mindössze négy hét telt el azóta, hogy üzletember ügyfelével helyett cserélő Christophert számos egykori kollégájával egyetemben túszul ejtette a kirúgását megtorolni készülő alkalmazott. Az eseményeket követő robbanásban megsérült férfi most ismét tettrekész, ezúttal a Dobbs házaspár keresi fel őket, mivel a feleség, Stephanie autójába néhány napja bombát rejtettek és csupán a véletlenek folytán sikerült a biztos halált elkerülnie. A nő, aki a McNamara vállalat vezető mérnöke is egyben, arra kéri választott testőrét, kísérje el őt az általa tervezett vonat bemutató útjára. Christopher biztosra veszi, hogy a bérgyilkos ismét lecsap majd a szerelvényen.

Ep.2 Rémület a levegőben

Megjelent: 2010-01-18

Chance és Winston ezúttal egy utasszállító repülőgép egyik utasát próbálja megvédeni az emberrablóktól, mindössze egy aprócska gond van - az utas kiléte nem ismert, csupán annak hacker fedőneve. Bár a támadók egyike elővigyázatlanul felfedi magát, a következő percekben Christopher bilincsben találja magát, a gép pedig lángokban állva zuhan lefele.

Ep.3 A titokzatos hölgy

Megjelent: 2010-01-25

Danny Cooper, a titkosügynök hasztalan próbál leleplezni egy beépült kémet, az életével fizet az üldözés közben. Testvére, Aaron az utolsó, akit még felhív, így ő is veszélybe kerül. Chance úgy érzi, tartozik annyival a halott férfinak, hogy befejezi utolsó küldetését. A megoldás az orosz nagykövetség jól őrzött épületében rejlik. Mivel mindkét férfi megfertőződött a halálos méreggel, immár nem csak a bejutás, de a kijutás is gondot okoz.

Ep.4 A szentély

Megjelent: 2010-02-01

Chance és Winston meggyőződésük ellenére elvállalja egy látszólag megtért bűnöző, John Gray védelmét, aki egykori bandája elől húzódott meg az eldugott hegyi monostorban. Mire Christopher felveszi a kapcsolatot vele, a szerzetesek túszokká váltak a műkincs megszerzéséért folyó harcban. Guerrero ezalatt Change lakását forgatja fel.

Ep.5 Belső ellenség

Megjelent: 2010-02-08

Allyson Russo kerületi ügyészt kis híján lelövik az informátorával való találkozás során. Ekkor fordul segítségért - a rendőrségen és a bíróságon folyó gyanús ügyek miatt - Chance-hez. Megbízza a férfit, hogy legyen segítségére egy Whitey Doyle nevű volt bandavezér kézre kerítésében. Whitey Doyle ugyanis hajlandó átadni azt a főkönyvet, ami minden korrupt hivatalnokot leleplez. A megbízatás igen kemény diónak bizonyul, mert a korrupció miatt Chance lépten-nyomon áthatolhatatlan akadályba ütközik. Igazi előrelépést az jelent az ügyben, amikor rájönnek, hogy Allyson testében nyomkövető van.

Ep.6 Szöktetés

Megjelent: 2010-02-15

Egy állami megrendelésekre dolgozó fegyvercég egy ellenséges országgal üzletel és szupermodern fegyvereket szállít külföldre. Egyik alkalmazottjuk, egy zseniális fizikus gyanakodni kezd, ezért gyakorlatilag őrizetben tartják a gyár területén. A fizikus apja Chance-et bízza meg a fia kiszabadításával.

Ep.7 Kincsvadászat

Megjelent: 2010-03-07

Egy tudós elveszettnek hitt aranyat talál a dél-amerikai dzsungel mélyén. A bűnözőkön kívül az ország hadserege is ki akarja szedni belőle, hol az arany lelőhelye, de Chance kiszabadítja a hadsereg táborából. Menekülés közben csatlakozik hozzájuk Chance korábbi szerelme is, aki forradalmi csapatokat vezetett a kormány elleni harcban.

Ep.8 A bérgyilkos

Megjelent: 2010-03-14

Chance-re sötét múltja kísérti, amikor üldözőbe vesz egy bérgyilkost, aki külföldi diplomatát akar megölni. A munkában segítségére van a fiatal FBI ügynöknő, akit még az orosz nagykövetségen végrehajtott akcióban ismert meg.

Ep.9 Harcosok klubja

Megjelent: 2010-03-21

Chance Brüsszelbe utazik, hogy részt vegyen egy titkos tornán, ahol a világ legjobb harcművészeit kell legyőznie. Célja, hogy segítsen egy korábbi harcosnak, akit egy milliárdos szerencsevadász fenyeget. Ám Chance útját keresztezi a dúsgazdag szerencsevadász gyönyörű nevelt lánya.

Ep.10 Nyom nélkül

Megjelent: 2010-03-28

Egy bányász titokzatos módon meghal egy távoli alaszkai szigeten. Egy helyi doktornő elhatározza, hogy kideríti a halál okát, de a bányát üzemeltető vállalat minden eszközzel meg akarja akadályozni ebben. Mikor a doktornő eltűnik, édesanyja Chance csapatát hívja segítségül.

Ep.11 A szerelmes hercegnő

Megjelent: 2010-04-04

Chance-t régi barátja, Wales hercegnőjének testőre hívja segítségül, hogy akadályozza meg a hercegnő ellen tervezett merényletet. Kiderül, hogy a fiatal trónörökös boldogtalan a házasságában és válásra készül, viszont bizonyos körök ezt nem nézik jó szemmel.

Ep.12 Kísért a múlt!

Megjelent: 2010-04-11

Chance-ék főhadiszállását titokzatos idegen szállja meg, egy hadseregnyi zsoldossal. Egy könyvet követel Chance-től, aminek köze van korábbi szerelme, Katherine halálához is. Kiderül, Chance, hogyan lett bérgyilkosból magántestőr, később pedig feltűnik régi főnöke is.