4. évad

Törtetők 4. évad (2007)

Vissza a sorozat adatlapjára

A negyedik évad Vince és a Medellin című filmje körül forog. Rengeteg gond van a filmmel, akárcsak a fiúk körül felbukkanó nőkkel. A Medellin végül mégis eljut Cannes-ba, és a fiúk is a bemutatóra.


Epizódok száma: 12

Főszereplők: Kevin Connolly , Adrian Grenier , Kevin Dillon ,





Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2007-06-17

Megannyi nehézség után Vince és bajtársai megérkeznek Kolumbiába, a Medellin című film forgatására. Egy gyenge pillanatában a rendező Walsh bevallja, hogy összecsaptak a feje felett a hullámok. A sok szervezés közepette ugyanis nem sikerült befejezni a forgatókönyvet. Egy Oscar-díjas írót kérnek fel, hogy hozza rendbe a dolgokat. Ám mielőtt az író megérkezne, Walsh átírja az egész forgatókönyvet, és megfelelő befejezést is kreál hozzá. Amikor a narrátor megkérdezi tőle, hogy jó filmet készített-e, a rendező csak annyit válaszol, amíg nem látta az utolsó vágást, addig semmit sem mond.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2007-06-24

Az olaszországi nyaralást követően Vince és a társaság visszatér Los Angelesbe. Drama önként fölajánlja a babája bátyjának új lakását egy „Welcome Home” partira. A bensőséges összejövetel Turtlének köszönhetően vad tombolássá fajul. Vince és E találkozik Arival, hogy megbeszéljék, melyik munka legyen a következő. Arinak rossz híre van, a Medellin bemutatása előtt senki sem fog velük tárgyalni. Arit azonban sokkal jobban izgatja, hogy nehézségek támadtak a fia beiskolázásával kapcsolatban. Vince és E meglátogatják a Medellin rendezőjét, ám az lelép előlük, ahelyett, hogy megmutatná a vágott anyagot.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2007-07-01

Drama múltjából felbukkan Donna, egy parti-lány, akit képtelen lerázni. Ráadásul a nőnek van egy meleg barátja Turtle számára. Vince és E nem halad a Medellin vágásával, így E kénytelen Walshoz fordulni segítségért. Ő azonban nem túl segítőkész, kiderül, hogy már elküldött egy másolatot a Cannes-i Filmfesztiválra. E most Arihoz fordul, mi légyen, végül megállapodnak abban, hogy a filmet eladják Harvey Weingard producernek. Vince fölszed egy lányt az utcán, aki elviszi a barátja házába. Kiderül, hogy Dennis Hoppernél vannak, aki a barátaival együtt ráveszi Vince-t egy fogadásra.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2007-07-08

Lehet, hogy mégsem volt olyan jó üzlet Harvey Weingardnak ígérni a filmet. E biztosítja Arit, hogy visszacsinálja az üzletet a producerrel. Ari találkozik M. Night Shyamalannel, hogy átvegye tőle a legújabb forgatókönyvét. A paranoiás rendező elvárja, hogy még aznap éjjel elolvassa azt. E vacsorára hívja Harvey Weingard producert, hogy rendezzék az ügyletet. Az este balul sül el Ari számára, a kocsiját, benne Shyamalan forgatókönyvével valaki elvitte. GPS-szel sikerül a nyomára bukkannia, ám hazafelé gyorshajtás miatt lemeszelik. Kevés vigasz, hogy a rács mögött van ideje olvasni.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2007-07-15

Drama elviszi a stábot Barneyhoz. Míg egy bőrdzsekiben páváskodik, Vince és E útban az étterembe, összefutnak Snoopy Doggal. A rapper gratulál nekik a Medellin előzeteséhez, amelyet egy videomegosztón látott a neten. Vince és E könnyen túlteszi magát a híren, ám amikor mindez Walsh fülébe jut, E-t okolja a kiszivárogtatásért. A vita kölcsönös sértegetéssé, majd dulakodássá fajul. Míg E a rendezővel veszekszik, Drama figyelmét felkelti egy fickó. Rajta keresztül akár legálisan juthatna "anyaghoz", de nincs receptkártyája. Turtle ismer egy embert, aki segíthet.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2007-07-22

Vince végül szerzett munkát az Eltűntek a felhőben című produkcióban, ám E-nek nem nagyon tetszik mindez. Rá akarja venni Arit, hogy tegye ki Walsh szűrét. Ari ravaszul rábírja, hogy találkozzon a rendezővel. Ennek során Walsh elnézést kér E-től, hogy őt okolta a Medellin előzetesének kiszivárogtatása miatt. Kiderül, hogy a vágó elhagyott barátnője volt a ludas, így akart bosszút állni a barátján. Alighogy elsikálta a dolgokat, Ari máris másik problémával találja magát szemben. Lloyd szakított a barátjával, és ez annyira megviselte az asszisztenst, hogy képtelen dolgozni.

Ep.7 7. epizód

Megjelent: 2007-07-29

Reggelizés közben, E-ben érdeklődést vált ki az egyik tüzes pincérnő. Ennek láttán a gonoszkodó Drama sajátos fogadást ajánl neki. Vince a szárnyai alá veszi E-t az uszodában, míg Drama és Turtle a neten tanulmányozza a kínálatot a "húspiacon". Ari szeretné biztosítani a fia jövőjét. Ennek érdekében attól sem riad vissza, hogy megzsarolja a kiszemelt iskola igazgatóját, hogy felvegyék a gyerekét. Az igazgató, Andrew Preston azonban igazi mintapolgár, és arra kényszeríti Arit, hogy a szobája küszöbén kérjen bocsánatot.

Ep.8 8. epizód

Megjelent: 2007-08-05

Walsh miatt E kiszáll Vince hegymászós filmjéből. Amikor kiderül, hol van az új székhelye, Vince és a srácok kigúnyolják, majd meglepetésként ki akarják csinosítani a helyet. A kiszemelt íróasztal remek darab, hajdan Robert De Niroé volt. Ráadásul egy kereskedőtől megtudják, hogy Gary Busey is szeretné megszerezni. A féktelen színész hajlandó lemondani róla, ha Drama segít neki az új filmje bemutatásában. E ajándékáról lévén szó, Drama belemegy a kellemetlen feltételbe, ám a végén kiderül, hogy hiába, az asztal ugyanis nem fér be az ajtón.

Ep.9 9. epizód

Megjelent: 2007-08-12

Vince új feladatot szerez az "Eltűntek a felhőben" című produkció stábjának, miközben Anna Faris színésznő összetöri E autóját. E elmondja a fiúknak, hogy a nő megadta neki a telefonszámát, ám azon képtelen elérni. Turtle csalódott, hogy kipusztult a kedvenc marihuana növénye. Vince megígéri, hogy megosztja vele a dugi adagját. Turtle azonban majdnem elveszíti azt még aznap délután. E-nek sikerül Anna nyomára bukkannia. Megtalálja a nő házát, és megtudja a szükséges információkat a biztosítójáról. Végül közösen elmerülnek a forgatókönyv megbeszélésében.

Ep.10 10. epizód

Megjelent: 2007-08-19

Az Anna Farisszal való munka első napjára készülve E meg akar bizonyosodni arról, hogy Vincenek nincs ellenére, hogy egy másik ügyfelet is felvett. Vince nem szeretné, ha ez kihatással lenne a karrierjére. Az is aggasztja, hogy E koslat a nő után. A színésznő fotózásán ott van a barátja, Dave is, aki csak akadályozza a munkát. E megpróbálja Vince ügyeit intézni, ám ahányszor csak telefonálna, mindig történik valami Dave-vel. Végül E-nek sikerült elküldenie a férfit. Ari legújabb ügyfele, Walsh fejfájást okoz, amikor lead egy forgatókönyvet anélkül, hogy az ügynökének megmutatta volna.

Ep.11 11. epizód

Megjelent: 2007-08-26

Miután Anna Faris barátja eltávozott, E-nek végre lehetősége nyílt arra, hogy az új ügyfelével dolgozzon. A stáb el akarja érni a járatot, hogy eljusson a Cannes-i filmfesztiválra. Elrendelik a piros fokozatú riasztást, amely terrortámadásra vonatkozik. Míg Ari a reptéren mérgelődik, és próbálja megnyugtatni a feleségét, Walsh megkéri E-t, hogy szervezzen meg neki egy ebédet Annával, mert ajánlana neki egy szerepet a filmjében. Mindez kellemetlenül érinti E-t, hiszen neki Vince érdekeit kellene képviselnie. A repülőteret lezárják, így kétségessé válik, hogy a fiúk odaérnek-e a Medellin bemutatójára Cannes-ba.

Ep.12 12. epizód

Megjelent: 2007-09-02

A nem várt nehézségek ellenére a fiúknak mégis sikerül eljutniuk Cannes-ba. A tengerparti városban óriási a nyüzsgés, minden a filmek és a sztárok körül forog. Újra felbukkan Yair hercege. Látatlanban hajlandó harmincöt millió dollárt fizetni a Medellin jogaiért. Úgy tűnik, ezzel az ajánlattal mindkét fél elégedett lehet. Ari aggódik a terjesztés miatt, de amikor a hír a fő támogató Nicky Rubinstein fülébe jut, megparancsolja Arinak, hogy tárgyaljon Yairral. Egy pazar partin találkoznak a herceg hajóján, miközben a herceg a rendezővel tárgyal, Drama és Turtle remekül szórakozik.