Minisorozat

Utcai ételek: USA Minisorozat (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Utcai ételek: USA sorozat Minisorozat epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Utcai ételek: USA sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Minisorozat epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Los Angeles, California

Megjelent: 2022-07-26

Szeretettel fűszerezett carnitas, tűzön ízesített nyársak, páratlan hot dogok – Los Angeles legzamatosabb falatait sokszínű közösségeinek a konyháiban találjuk.

Ep.2 Portland, Oregon

Megjelent: 2022-07-26

Portland sablonoktól mentes streetfoodszcénéja olyan csodákkal vár, mint a barbecue-s taco, a megrakott mac and cheese és a vietnámi vegán sertésdagadó Thuy Phamtól.

Ep.3 New York, New York

Megjelent: 2022-07-26

New York soha nem nyugvó városa az állandó pörgést lélekemelő garnélás kukoricadarával, roppanós falatokkal, csípős halal csirkés rizzsel és pattogó hot doggal hajtja.

Ep.4 New Orleans, Louisiana

Megjelent: 2022-07-26

A partiváros Po'boy szendvicsei, jégkásái és folyami rákjai között Ms. Linda Green hőn szeretett yakameinje még a tragédiák árnyékában is folyamatos rotyog.

Ep.5 Oahu, Hawaii

Megjelent: 2022-07-26

Üdítően friss poke, zamatos kalua-sertés, kísértően omlós marhaoldalas, avagy kalbi. Hawaii autentikus ízeit a büfékocsik és kifőzdék között érdemes keresni.

Ep.6 Miami, Florida

Megjelent: 2022-07-26

Íme a souse – markáns, ecetes húsleves hússal és burgonyával. Ez hozta egyenesbe Larry életét is a fritták, piklizek és kubai szendvicsek városában.