A Lyle és Erik Menendez-sztori

SZÖRNYETEGEK: A Lyle és Erik Menendez-sztori A Lyle és Erik Menendez-sztori (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

SZÖRNYETEGEK: A Lyle és Erik Menendez-sztori sorozat A Lyle és Erik Menendez-sztori epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a SZÖRNYETEGEK: A Lyle és Erik Menendez-sztori sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a A Lyle és Erik Menendez-sztori epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 9

Főszereplők: Javier Bardem , Chloë Sevigny , Cooper Koch ,





Epizód lista

Ep.1 Fogd rá az időjárásra

Megjelent: 2024-09-19

A gyilkosságok után sötét gondolatok által gyötört Erik megnyílik terapeutája előtt, és felkavaró részleteket árul el, amivel nehéz helyzetbe hozza orvosát.

Ep.2 Shoppingőrület

Megjelent: 2024-09-19

Miután Lyle és Erik másra tereli a gyanút a rendőrségi kihallgatás során, vad költekezésbe kezdenek, miközben arra várnak, hogy felolvassák Jose végrendeletét.

Ep.3 Adj egy kis aprót

Megjelent: 2024-09-19

A fivérek a rácsok mögött folytatják életüket, miután a rendőrség tudomást szerez a szalagokról. Egy új védőügyvéd arra kéri Eriket, hogy meséljen a múltról.

Ep.4 Ölj, vagy megölnek

Megjelent: 2024-09-19

Lyle elmeséli fájdalmas emlékeit arról, hogyan próbált meg megfelelni az apja elvárásainak, és részletesen beszámol Jose zaklatásairól és azok Erikre tett hatásáról.

Ep.5 Ne bánts

Megjelent: 2024-09-19

Egy Leslie-vel folytatott érzelmes beszélgetés során Erik szívfacsaró beszámolót tart arról, hogy milyen szexuális zaklatásokon és kínzásokon ment keresztül gyerekkorában.

Ep.6 Ne hidd, hogy vége

Megjelent: 2024-09-19

A családterápiás foglalkozásokon megelevenedik Jose és Kitty egész kapcsolata – a megismerkedésüktől kezdve házasságuk megromlásáig.

Ep.7 Kezdődjék a buli

Megjelent: 2024-09-19

Lyle és Erik próbálja megszervezni a tökéletes védelmet a tárgyalás előtt. Aztán kitör a Menendez-mánia – az éljenző tömegektől a rajongói leveleken át a tárgyalás közvetítéséig.

Ep.8 Földcsuszamlás

Megjelent: 2024-09-19

Egy elbűvölő tanú megváltoztatja a bíróság dinamikáját, Erik vallomása pedig töréshez vezet közte és a bátyja között. A Menendez-kultusz kezd alábbhagyni.

Ep.9 Akasztott ember

Megjelent: 2024-09-19

A második tárgyaláson az ügyészség bizonyítani próbálja, hogy Erik és Lyle hidegvérű gyilkosok. Az ítélethirdetést követően a testvérpár új helyzettel néz szembe.