1. évad

Brawn: A lehetetlen Formula 1 sztori 1. évad (2023)

Vissza a sorozat adatlapjára

Brawn: A lehetetlen Formula 1 sztori sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Brawn: A lehetetlen Formula 1 sztori sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 4

Főszereplők: Keanu Reeves , Jenson Button , Ross Brawn ,





Epizód lista

Ep.1 Első Rész

Megjelent: 2023-11-15

Keanu Reeves a Formula–1 egyik legragyogóbb underdog-sztoriját meséli el. A 2008-as pénzügyi válság után egy alulfinanszírozott, független csapat a világ legjobbjaival száll szembe. Ross Brawn, a Ferrari sikerei mögött álló zseni, vezetőségi kivásárlás élén igyekszik megmenteni a becsődölt Honda-csapatot. Brawn GP néven a csapat az új szabályokra fókuszál, amit egy fiatal mérnök felfedezése is segít. Minden nehézség dacára még épp időben sikerül autót építeniük az első futamukra, Melbourne-re.

Ep.2 Második rész

Megjelent: 2023-11-15

Keserédes az ausztrál győzelem, mivel a Brawn GP felemelkedése aggodalommal tölti el az őket segítő csapatokat. Jenson messze a várakozásokon felül teljesít, a sportág legnagyobb neveinek kíméletlen össztüzében ér el hihetetlen győzelmeket. A pályán kívül pedig Ross és Nick száll kockázatos jogi csatába, amely bajnoki álmaik végét is jelentheti. Heves versengés közepette a Brawn politikai slamasztikában találja magát, ahol maga a lét a tét.

Ep.3 Harmadik rész

Megjelent: 2023-11-15

Fokozódik a feszültség, forradalomra készülnek a csapatok a szabályozás igazságtalan változásai és az egyenlőtlen pénzelosztás ellen. Saját sorozat indításával fenyegetve szembeszegülnek a Formula–1 rendjével. A felfordulás közepette Jenson kudarccal szembesül. Hűvös időben lomhább az autója, ami sem az önbizalmának, sem a bajnoki reményeinek nem tesz jót, riválisai viszont megragadják az alkalmat. A Brawn GP-ben is nő a feszültség, mivel Rubens Barrichello félelmetes kihívóként lép elő.

Ep.4 Negyedik rész

Megjelent: 2023-11-15

Pechsorozattal néz szembe a csapat a japán nagydíjon. A Red Bull dominál, a döntő, brazil futam közeledtével Jenson kezéből kezd kicsúszni a bajnoki cím. A csapattársa, Rubens és a Red Bull-os Vettel is szemet vet a győzelemre, és Jensonnak nem sikerül az időmérő. A futam három pilóta izgalmas csatáját hozza el. Nézd meg, hogy küzd a győzelemért Jenson, apja rendületlen támogatása és csapata zseniális stratégiája mellett. Képesek-e mégis tündérmesét varázsolni ebből a rémálomból?