1. évad

Lewis - Az oxfordi nyomozó 1. évad (2007)

Vissza a sorozat adatlapjára

Lewis - Az oxfordi nyomozó sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Lewis - Az oxfordi nyomozó sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 3

Főszereplők: Kevin Whately , Laurence Fox , Clare Holman ,





Epizód lista

Ep.1 Egyetemi titok

Megjelent: 2007-02-18

A Kétszer született fia négy régi oxfordi diákok csoportja, akiket súlyos titkok kötnek össze. Amikor egyiküket holtan találják betört koponyával, a múlt szellemeit többé nem lehet visszazárni a palackba, Lewis felügyelőnek pedig igyekeznie kell megfejteni a rejtélyt, mielőtt még több haláleset történik.

Ep.2 Iskolai kötelékek

Megjelent: 2007-02-25

Lewis felügyelő nem örül, amikor testőrködnie kell a hekker-bűnözőből bestseller íróvá avanzsált nagyképű Nicky Turnbull mellett, aki a Diákszövetség meghívására előadást tart Oxfordban. A halálos fenyegetésekről kiderül, hogy csak reklámfogásnak szánták, aztán 12 óra alatt mégis két haláleset is történik.

Ep.3 Vezeklés

Megjelent: 2007-03-04

Egy nő felakasztotta magát. Első blikkre öngyilkosságnak tűnik. Azonban, ahogy Lewis és Hathaway előre haladnak a nyomozásban, kiderül, hogy gyilkosságról van szó. A nőt boldognak és jónak ismerték a körülötte élők, azonban kiderül, hogy múltjában van egy nagyon sötét folt.