1. évad

Királyok voltunk 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Királyok voltunk sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Királyok voltunk sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Joshua Okamoto , Ingrid Águila , Elías Toscano ,





Epizód lista

Ep.1 A titok

Megjelent: 2024-09-25

Miközben Santos a rendőrré avatására készül, Javo megpróbálja titokban tartani bimbózó szerelmét. De az események hamarosan sötét fordulatot vesznek.

Ep.2 Szabadesés

Megjelent: 2024-09-25

Mike egy bűnügyben nyomoz, miközben Malenát további veszteségek érik. Egy balul elsült autólopás miatt Javo veszélyes területre téved, ahová a családtagjait is magával rántja.

Ep.3 Szerelmi háromszög

Megjelent: 2024-09-25

A gyanúsított azonosításával egekbe csapnak az indulatok, de Mike továbbra is gyanakszik. Herminia kívánságának következményeként Javo meglepő ajánlatot tesz Marianónak.

Ep.4 Káin és Ábel

Megjelent: 2024-09-25

Mike szeretné elmondani, mit érez, de amire eközben rájön, barátságokat és családi kötelékeket téphet szét. Javónak elképzelhetetlen dolgot kell megtennie.

Ep.5 Leleplezések

Megjelent: 2024-09-25

Javo makacssága egyre feltűnőbb. Mike ígéretet tesz Herminiának. Heidi váratlan személyhez fordul tanácsért, és egy titokra bukkan.

Ep.6 Királyok voltunk

Megjelent: 2024-09-25

Nem látott szövetség kényszeríti Mike-ot élete legnehezebb döntésének meghozatalára. Heidi megdöbbentő vallomást tesz. Javónak ki kell állnia családja elé.