1. évad

Nagy Sándor: Egy isten születése 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Szakértői interjúk és a lebilincselő dramatizált jelenetek együttesen tárják fel Nagy Sándor rendkívüli életét és a világ meghódítására irányuló szenvedélyes vágyát.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Mido Hamada , Buck Braithwaite , Agni Scott ,





Epizód lista

Ep.1 Az ifjú király

Megjelent: 2024-01-31

Egy szörnyű gyilkosság után az ifjú Alexandrosz lép Macedónia trónjára, és fegyvert ragad a III. Dareiosz által vezetett hatalmas Perzsa Birodalom ellen.

Ep.2 Győzelem vagy halál

Megjelent: 2024-01-31

Alexandroszon kezd eluralkodni a benne rejlő zsarnok, miközben győzelemre vezeti seregét Nyugat-Perzsiában, arra kényszerítve III. Dareioszt, hogy átértékelje ellenfelét.

Ep.3 Szemtől szembe

Megjelent: 2024-01-31

Alexandrosz az esélyekkel dacolva legyőzi III. Dareioszt az isszoszi csatában. Ezt követően visszavonul, és meglepő célpontra vet szemet: Egyiptomra.

Ep.4 Az arany birodalom

Megjelent: 2024-01-31

Alexandrosz új célt tűz ki maga elé Egyiptomban, és veszélyes utazásra indul, hogy felkeressen egy agg orákulumot, és megtudja, kicsoda valójában.

Ep.5 Az élő isten

Megjelent: 2024-01-31

Alexandrosz a végzetét beteljesítve bevonul a seregével Perzsia szívébe. Mivel semmi esély a békekötésre, elkerülhetetlen a III. Dareiosz elleni végső összecsapás.

Ep.6 A világ meghódítása

Megjelent: 2024-01-31

A Perzsa Birodalommal a kezében és III. Dareiosszal a lábai előtt Nagy Sándorban újra lángra lobban a vágy, hogy meghódítsa az egész világot.