10. évad

Doc Martin 10. évad (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Doc Martin sorozat 10. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Doc Martin sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 10. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Martin Clunes , Caroline Catz , Joe Absolom ,





Epizód lista

Ep.1 Életben maradok

Megjelent: 2022-09-07

Egy évvel Al és Morwenna esküvője után a doki már csak öreg órákkal és két kisgyermekével foglalkozik, a rendelőt Louisa használja gyermekpszichológusi fogadóóráira. Penhale hivatalos eszközökkel próbálja távol tartani egy asszonytól, akit az idegkimerültség jelei miatt folyton meg akar vizsgálni. Morwenna újabban egy ingatlanközvetítőnél dolgozik, és rá akarja beszélni Bertet, hogy vegyen meg egy elhagyott lakókocsi kempinget.

Ep.2 Egyetlen éjszaka

Megjelent: 2022-09-14

Kissé szűkössé kezd válni az otthonuk, ezért Martin új ház keresésébe fog. George Upton csodás kilátással rendelkező ingatlana épp megfelelő lenne, de a tulajdonos még hezitál. Ráadásul volt felesége szellemét véli látni mindenütt. Szerencsére kiderül, hogy nem természetfeletti jelenségről van szó, az ok ennél sokkal prózaibb.

Ep.3 Mióta folyik ez már?

Megjelent: 2022-09-21

Stewart James parkőr túlélőtúrák szervezésébe kezd, próbaként pedig meghívja Al-t és Joe-t, hogy teszteljék le az új vállalkozását. Kezdetben minden simán megy, de egy idő után Stewart egyre stresszesebbé válik, ami aggodalommal tölti el Al-t, akinek tudomása van a férfi korábbi mentális problémáiról. Elszökik, hogy értesítse a dokit, aki a tünetek alapján meglepő következtetésre jut.

Ep.4 Örök szerelem

Megjelent: 2022-09-28

A faluban természetgyógyász rendelő nyílik, a tulajdonosa egy fiatal nő, akinek kisbabája maga is kezelésre szorul. Martin megpróbálja rábeszélni, hogy gyógynövények helyett rendes gyógyszert adjon neki, de mindhiába: mindkettőjük állapota egyre csak romlik. Ráadásul a Janice által működtetett halpedikűrrel is gondok akadnak...

Ep.5 Repíts fel a holdra!

Megjelent: 2022-10-05

Louisa sokkot kap, amikor apja, Terry megjelenik a házban. Ő és a doki is gyanakszik a szándékait illetően, hiszen éppen most szabadult a börtönből. Terry bizalmasan közli Martinnal, hogy halálos beteg, s azért tért vissza, hogy az utolsó hónapjait még a családja körében tölthesse. A doki nincs meggyőződve arról, hogy a diagnózis pontos, és hogy nem valami más áll a dolog hátterében....

Ep.6 Vissza a feladónak

Megjelent: 2022-10-12

Martin Londonba utazik, hogy megtartsa a vitaindító beszédét egy konferencián, amelyre meghívták. Összefut egykori barátnőjével, Sophi-val, akinek viselkedését igencsak furcsának találja. Odahaza Janice mindent megtesz, hogy bizonyítsa: megfelelő bébiszittere Jamesnek és Marynek.

Ep.7 A szerelem szabaddá tesz

Megjelent: 2022-10-19

Egész Portwenn Martin állásajánlatáról pletykál, de ő egyelőre bizonytalan, hogy elfogadja-e, mert félti a családi harmóniát. Caitlin Bertet hibáztatja a kocsma pincéjének elárasztásáért, nem ok nélkül. Martinék a barátaikkal vacsoráznak, és a doki kikotyogja, hogy Chris nemrég részegen bepróbálkozott Luisánál, aminek hatásásra az este természetesen botrányba fullad.

Ep.8 Az utolsó nyár

Megjelent: 2022-10-26

Louisa és Martin elkezd készülni a költözésre, de Chicken, a család kutyája eltűnik. Keresésére indulnak, de közben a doki súlyos balesetet szenved, sok vért veszít, így a kétségbeesett Louisa kórházba szállíttatja. A drámai helyzet Martint döntésük újragondolására készteti...