3. évad

CSI: New York-i helyszínelők 3. évad (2006)

Vissza a sorozat adatlapjára

CSI: New York-i helyszínelők sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a CSI: New York-i helyszínelők sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 24

Főszereplők: Gary Sinise , Melina Kanakaredes , Anna Belknap ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 A pénz nem boldogít

Megjelent: 2006-09-20

Egy férfi holttestét fedezik fel a Brooklyn hídon, és az egyetlen bizonyíték egy tetemes házassági biztosítás. A helyszínelők csapatának a nyomozás során az új orvosi szakértővel is foglalkozniuk kell.

Nincs kép

Ep.2 A látszat csal

Megjelent: 2006-09-27

Három nő Holly Golightly-nak öltözve kirabol egy ékszerüzletet, és megsebesítenek más vásárlókat a boltban. A helyszínelőknek kell végigcsinálni a zavarbaejtő nyomozást, hogy elkapják a tetteseket. Mindeközben Mac azonosít egy mumifikálódott holttestet, amit egy apartmanban fedeztek fel.

Nincs kép

Ep.3 Kihűlt szerelem

Megjelent: 2006-10-04

Danny és Lindsay egy jégkirálynő meggyilkolása ügyében nyomoznak, mialatt Mac, Stella és Don egy Central Park-i maratont futó holttestét vizsgálják. Mindkét bűnügy érdekes problémákat tartogat a csapat számára.

Nincs kép

Ep.4 Szimbolikus gyilkosságok

Megjelent: 2006-10-11

Egy lefejezett nő holtteste kerül elő egy közösségi házból. A CSI csapata csalóka nyomok és rejtélyek útvesztőjében nyomoz a körmönfont gyilkos után.

Nincs kép

Ep.5 Maga a végzet

Megjelent: 2006-10-18

Carensa 17 évesen elhatározta, hogy megváltoztatja életét. 18 évesen teljesül is vágya, ám fiatal élete hirtelen tragikus véget ér. Chopper, a feltörekvő utcai kosaras sorsa épp kezd jobbra fordulni, mikor megölik. Mac egy véres nyomon indul a gyilkos felkutatására.

Nincs kép

Ep.6 Nagy totál

Megjelent: 2006-10-25

A helyszínelők egy szálloda portás meggyilkolása után vizsgálódnak, mikor lövéseket hallanak az utcáról. Mire kiérnek egy nőt találnak ott egy fegyvert fogva két holttestre.

Nincs kép

Ep.7 Gyilkos blues

Megjelent: 2006-11-01

Egy fiatal nő meghal, miután elkezdenek vérezni a szemei, az orra és a szája, mialatt utazik a metrón. Mac eredetileg azt gondolja, egy biológiai támadás áldozata. Később kiderül, hogy Sheldon ismerte az áldozatot.

Nincs kép

Ep.8 Következmények

Megjelent: 2006-11-08

A soron következő ügy igazán megizzasztja nyomozóinkat, mivel a gyilkosság elsőszámú gyanúsítottja, egy paintball játékos később eltűnik, és az eredetileg ellene szóló bizonyítékok végül valaki más felé mutatnak.

Nincs kép

Ep.9 A halál angyala

Megjelent: 2006-11-15

Ez az eset bepillantást enged Dr. Sheldon Hawkes múltjába, és megtudhatjuk, ő miért lett helyszínelő. Eközben a csapatnak ki kell derítenie, ki és miért ölte meg azt a 19 éves nőt, aki éppen egy balesetből lábadozott.

Nincs kép

Ep.10 Édes tizenhat éves

Megjelent: 2006-11-22

A csapatot egy ejtőernyős ugró tetthelyéhez hívják a város szívébe, akinek véletlenül nem nyílt ki az ernyője. Mindeközben egy lány 16. szülinapi buliján meggyilkolják édesapját, az egyik helyszínelő pedig megsebesül, mikor egy kígyót találnak egy bűntett helyszínén.

Nincs kép

Ep.11 Shane visszatér

Megjelent: 2006-11-29

Amikor egy szórakozóhely csaposát holtan találják, a helyszínelőknek be kell bizonyítaniuk, hogy a gyilkosságot nem Hawkes követte el. Az igazi nehézségek csak akkor következnek, mikor a csapattól hivatalosan elveszik az ügyet.

Nincs kép

Ep.12 Csendes éj

Megjelent: 2006-12-13

Booth és Brennan egy közúti balesethez mennek ki: a törött autóban szénné égett nőt találnak, de hamarosan rábukkannak a karambolt csodás módon épen átvészelt kisbabára is. A közeli kisvárosban kezdik meg a nyomozást, ahol az ipar és a kereskedelem elvándorlása miatt minden halódik. Ebben a helyzetben többeknek is oka lehetett megölni az asszonyt.

Nincs kép

Ep.13 Szenvedély

Megjelent: 2007-01-17

Egy hóbortos, bevásárlókocsis futóversenyen az egyik résztvevő életét veszti a Central Parkban; a csapat felelősök után kutat. Eközben azt sejtik, hogy egy rejtélyes módon eltűnt, túszul ejtett nő állhat egy gyilkosság hátterében.

Nincs kép

Ep.14 Hivatásos hazudozók

Megjelent: 2007-01-24

Egy titok ismerete kellő indok lehet egy gyilkossághoz? A helyszínelők csapatának kell kiderítenie vajon a neme megváltoztatása okozta-e egy táncoslány halálát.

Nincs kép

Ep.15 Titkok labirintusa

Megjelent: 2007-02-07

Reed Garret néhány igen érdekes információval szolgál Mac számára egy főiskolás hallgató halálával kapcsolatban. Mindemellett a csapat többi tagjának Ava Brandt előtt kellene egy lépéssel járniuk, hogy kitalálják miért gyilkoltak meg egy biztonsági őrt.

Nincs kép

Ep.16 Üvegszív

Megjelent: 2007-02-14

Mac egy zeneipari mágnás meggyilkolása után nyomoz, mialatt Stella arra gyanakszik, hogy egy nemrégiben történt baleset folytán talán HIV vírus került szervezetébe.

Nincs kép

Ep.17 Noé bárkája

Megjelent: 2007-02-21

Danny és Mac felkeresi Noé bárkáját, hogy kiderítsék, vajon egy megszegett ígéret gyilkossághoz vezethetett-e. Stella és Sheldon egy cigarettának öltözött férfi halálának ügyében nyomoz. Stella reméli, megtarthatja állását, annak ellenére, hogy elhallgatta Mac előtt, talán HIV pozitív.

Nincs kép

Ep.18 Csalás és ámítás

Megjelent: 2007-02-28

Danny és Mac felkeresi Noé bárkáját, hogy kiderítsék, vajon egy megszegett ígéret gyilkossághoz vezethetett-e. Stella és Sheldon egy cigarettának öltözött férfi halálának ügyében nyomoz. Stella reméli, megtarthatja állását, annak ellenére, hogy elhallgatta Mac előtt, talán HIV pozitív.

Nincs kép

Ep.19 Bormámor és csótányok

Megjelent: 2007-03-21

A francia nagykövetségen a forradalom témája köré szervezett adománygyűjtő rendezvényen Mac, Stella és Hawkes diplomáciai akadályokba ütközik egy gyilkossági ügy felderítése közben. Ezalatt Danny-t és Lindsay-t egy csótány vezeti nyomra.

Nincs kép

Ep.20 Mily álmok jönnek

Megjelent: 2007-04-11

A helyszínelők csapata ezúttal három ember erőszakos halálának ügyén dolgozik. Hamarosan kiderül, hogy a háromból két eset összefügg, és valószínűleg ugyanaz lehet az elkövető. Az egyik ügy személyes töltést kap Mac számára.

Nincs kép

Ep.21 Lezáratlan múlt

Megjelent: 2007-04-25

Mac nagy gondban kezd lenni, mikor Clay Dobsont az ő hibája miatt szabadon engedik. Stella megtudja a HIV tesztjének az eredményét Adamtől.

Nincs kép

Ep.22 Zuhanás

Megjelent: 2007-05-02

Mac azt hiszi, hogy szembe tud szállni a belső ügyosztály vizsgálatával, amit ellene készülnek indítani Clay Dobson miatt. Vajon Mac meg tudja magyarázni, hogy mi történt a gyanúsítottal és megtarthatja az állását? Eközben Stellához valamilyen módon kapcsolódik egy lezáratlan nyomozási ügy.

Nincs kép

Ep.23 Törlesztés

Megjelent: 2007-05-09

Tudja-e tisztázni a csapat egy tenisz legendát a gyilkosság vádja alól? Mac továbbra is azt hiszi, hogy a folytatódó nyomozás Clay Dobson ügyében, nem más, mint média szenzáció. Tudnak-e segíteni a barátok és kollégák, hogy megmentsék Mac Taylor karrierjét vagy már túl késő lesz?

Nincs kép

Ep.24 Egy laza nap

Megjelent: 2007-05-16

Miután Flack egy óriási kábítószeres fogást csinál, és a helyszínelőknél zárja el az árut, a drogbáró beszivárog az épületbe, hogy visszaszerezze magának, ami az övé. Most a csapatnak kell megoldani ezt a szituációt, úgy, hogy Mac, Stella és Hawkes túszul estek odabent.