1. évad

A gumis 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

A gumis sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A gumis sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Steve Gerben , Shane Gillis , Chris O'Connor ,





Epizód lista

Ep.1 A nagy ötlet

Megjelent: 2024-05-23

A Valley Forge autószerelő műhelyben Will bevezet egy új befogadási kezdeményezést, és még egy riportert is hív, hogy tudósítson róla, de az interjú nem a tervek szerint alakul.

Ep.2 Ablak a világra

Megjelent: 2024-05-23

Az eladások csökkenése miatt Dave rá akarja venni Willt, hogy küldjön át egy szerelőt egy másik műhelybe. Shane találkozik egy régi barátjával, aki előáll egy csábító ajánlattal.

Ep.3 Eladási verseny

Megjelent: 2024-05-23

Hogy túlszárnyalja a Belmontot és megnyerjen egy ajándékkártyát, a műhely különleges olajcsere-ajánlattal próbálja bevonzani az ügyfeleket, de Will próbálkozásai kudarcot vallanak.

Ep.4 A pletykafészek

Megjelent: 2024-05-23

Will reklámhadjáratot indít új ötletéhez – amíg el nem bizonytalanodik a műhely jövőjéről terjengő pletykák és a saját hírneve miatt.

Ep.5 Bikinis kocsimosás

Megjelent: 2024-05-23

A kocsimosó lányok felvétele után Will és Shane remek napra készülnek a műhelyben, de hamar kijózanodnak, amikor megjelenik egy váratlan látogató.

Ep.6 Apa

Megjelent: 2024-05-23

Will mélypontra kerül, miután összevitatkozik legkeményebb kritikusával az életéről. Valaki váratlanul a védelmére kel, hogy megmentse az állását – és a műhelyt.