New York

Gyilkossági ügyek New York (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Gyilkossági ügyek sorozat New York epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Gyilkossági ügyek sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a New York epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 5

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Mészárlás a Carnegie Delinél

Megjelent: 2024-03-20

Az ikonikus Carnegie Deli feletti egyik lakásban történt, három halottal és két sérülttel járó lövöldözést követően a nyomozók elszántan vadásznak a gyilkosokra.

Ep.2 Késelés a Central Parkban

Megjelent: 2024-03-20

Miután egy kibelezett holttestre bukkannak a Central park-i tóban, a meghökkentő felfedezések két valószínűtlen gyanúsítotthoz vezetnek a gyilkossági ügyben.

Ep.3 Eltűnés a Wall Streeten

Megjelent: 2024-03-20

Az üzleti negyed egyik irodaépülete egy 26 emeletes tetthellyé válik, amikor egy szeretett anya és takarítónő rejtélyes körülmények között, nyom nélkül eltűnik.

Ep.4 Késelés Midtownban

Megjelent: 2024-03-20

Egy sikeres vállalkozó késeléses halálesete évtizedekig megoldatlan marad, mígnem egy kitartó ügyészhelyettes és egy elszánt nyomozó újra górcső alá veszik az ügyet.

Ep.5 Sorozatgyilkosság East Harlemben

Megjelent: 2024-03-20

Egy fiatal áldozatokra vadászó sorozatgyilkos East Harlemben sikeresen bujkál a rendőrség elől, mígnem új részletek derülnek ki évekkel korábbi bűncselekményekről.