1. évad

Justin Willman trükkös tréfái 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Justin Willman trükkös tréfái sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Justin Willman trükkös tréfái sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Justin Willman , Kimberly Congdon , Simon Taylor ,





Epizód lista

Ep.1 Fejek fognak hullani

Megjelent: 2024-04-01

Justin testvérpárokon gyakorolja megtévesztő művészetét, zűrzavart teremtve egy MI-szkeptikus gondolatai között, bebizonyítva, hogy a bosszú a legédesebb hidegen tálalva.

Ep.2 Jóban-rosszban

Megjelent: 2024-04-01

Egy nő pokoli telekocsis utazással vág vissza párja szörnyen figyelmetlen vezetési stílusáért. Egy visszahúzódó srác meglepő átveréssel áll elő a lánykérésen.

Ep.3 Se szó, se beszéd

Megjelent: 2024-04-01

Egy nő Justin segítségét kéri nagy ghostingoló hírében álló anyja megleckéztetésére. A csapat kitol egy vegyesbolt vevőivel, akik nem tolják vissza a helyére a kosarat.

Ep.4 Bosszú az étlapon

Megjelent: 2024-04-01

Egy fiú évekkel azután venne elégtételt, hogy áldozatául esett egy Justin trükkje által inspirált láthatatlan emberes átverésnek. Egy férj a feleségét leckéztetné meg.

Ep.5 Justin igazságot szolgáltat

Megjelent: 2024-04-01

Amikor egy férfi azzal viccelődik, hogy eltüntetné a férjét, nem gondol a következményekre. Egy ruhatolvaj kishúgot rajtakapnak egy tréfás bolti lopáson.

Ep.6 Átaludt apokalipszis

Megjelent: 2024-04-01

A csapat emeli a tétet, amikor egy férfi meggyőzi korábban őt rendszeresen átverő testvérét, hogy részt vett egy rettenetesen félresikerült alváskutatási kísérletben.