1. évad

Rossz dínók 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Rossz dínók sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Rossz dínók sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Talullah Veitch , Adam Diggle , Josie Long ,





Epizód lista

Ep.1 Haláli hajsza / Kajacsata / Féktelen fészek

Megjelent: 2024-03-28

T-Rex baba szemet vet egy finom halra. A testvérek egy csúszós tengeri lénnyel ismerkednek. Egy morajló vulkán miatt a családi fészek leszánkázik a hegy tetejéről.

Nincs kép

Ep.2 Triceratréfa / Vizes balhé / Dínókedvenc

Megjelent: 2024-03-28

T-Rexnek vajon sikerül elosonnia egy pár makacs Triceratops mellett? Egy napsütötte oázisban az egész család jól érzi magát. T-Rex baba egy szőrös állatkát babusgat.

Nincs kép

Ep.3 Nyálkakalamajka / Zajzavar / Faramuci falatok

Megjelent: 2024-03-28

A család egy nyálkás helyen talál menedéket a vihar elől. Egy idegesítő szomszéd hajnalok hajnalán felébreszt mindenkit. A T-Rexek ebédre vadásznak... de nem járnak szerencsével.

Nincs kép

Ep.4 Csalóka csillogás / Tarpofa / Az éhezők diadala

Megjelent: 2024-03-28

Nyoma veszett egy csillogó új ékszernek – de vajon hová tűnhetett? Izgalmas kaland kerekedik egy elveszett madártollból. T-Rex baba beoson egy idegen dínó fészkébe falatozni.

Nincs kép

Ep.5 Tojástesó / Stegosaurrodeó / Bodros bajkeverő

Megjelent: 2024-03-28

T-Rex baba féltékeny, és elhanyagolva érzi magát. Egy lassú mozgású Stegosaurus zűrzavart okoz a tengerparton. A család búvóhelyére ellátogat egy kétbalkezes új barát.

Nincs kép

Ep.6 Vegavegetálók / Tyrannosaurus flex / Durci dínó

Megjelent: 2024-03-28

A növényevő dínók nem kedvesek a T-Rexekkel. Míg az egyik iker nagy izmokról álmodik, addig a másik egy olyan barátra vágyik, akivel labdázhatna.

Nincs kép

Ep.7 Összenőve / A jó, a rossz és a kapzsi / Zabolátlan szerelem

Megjelent: 2024-03-28

Az ikreket egymáshoz ragasztja egy tapadós nyálka. A baba talál egy halat, amit mindenáron meg akar enni. Egy Raptor beleszeret egy T-Rexbe.

Nincs kép

Ep.8 A raptorok bosszúja / Mamacsata/ Vulkánvész

Megjelent: 2024-03-28

A raptorok lecsapnak a dínóbébikre, de a bébik visszavágnak! Egy vulkán lávával áraszt el mindent. A T-rexek bebizonyítják, hogy ők a legerősebbek minden dinó között.