Minisorozat

Mr. McMahon Minisorozat (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

Mr. McMahon sorozat Minisorozat epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Mr. McMahon sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Minisorozat epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Vince McMahon , Dwayne Johnson , John Cena ,





Epizód lista

Ep.1 Junior

Megjelent: 2024-09-25

Vince McMahon apja nyomdokain a családi üzletként futtatott független pankrátori szervezetet nagy sikereket hozó szórakoztató birodalommá fejlesztette.

Ep.2 Ellenszenv

Megjelent: 2024-09-25

A való világban a pankráció sztárjai és történetei – továbbá Vince hírneve – botrányok sorát hozzák a médiában. Új versenytárs tűnik fel.

Ep.3 Bunda

Megjelent: 2024-09-25

A valóság és szorító történetei között egyre jobban elmosódnak a határok, a WWE-sztárok máshová szerződnek, egyre jobban dagasztva egy kemény vetélytárs hírnevét.

Ep.4 Antihősök

Megjelent: 2024-09-25

Elindul a Monday Night Wars, új korszak kezdődik a WWE életében, ahol Vince új személyiségével és az új történetekkel korhatáros területre jutnak a közvetítések.

Ep.5 Családi vállalkozás

Megjelent: 2024-09-25

Vince családtagjai is csatlakoznak, ő pedig a szorítón kívül is terjeszkedni próbál. Egy óriási felvásárlás átrendezi a pankráció világát.

Ep.6 A befejezés

Megjelent: 2024-09-25

Miután egy tragédia felhívja a figyelmet a pankráció veszélyeire, a WWE előtérbe helyezi a biztonságot. Vince hirtelen visszavonul, miután nyugtalanító vádak látnak napvilágot.