1. évad

A folyó titka 1. évad (2024)

Vissza a sorozat adatlapjára

A folyó titka sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A folyó titka sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Diego Calva , Trinidad González , Jero Medina ,





Epizód lista

Ep.1 A titok

Megjelent: 2024-10-09

Manuel vegyes fogadtatásban részesül a városban, amikor megérkezik a nagymamájához. Hamarosan megragadja valami a figyelmét a piacon, Erik pedig nem tudja, elmondja-e a titkát.

Ep.2 Ne mondd el senkinek

Megjelent: 2024-10-09

Hátborzongató látomások kísértik a fiúkat. Manuel megkezdi az iskolát, ahol új kihívások várnak rá – és a muxék között talál vigaszra. Találnak valamit a folyóban.

Ep.3 Jótékony hazugságok

Megjelent: 2024-10-09

Miután Pau segítségével hazugsággal megúsznak egy meleg helyzetet, Manuel és Erik ellógnak az iskolából, hogy kiderítsék az igazságot, és közben még közelebb kerülnek egymáshoz.

Ep.4 Örökké együtt

Megjelent: 2024-10-09

Az ügy váratlan fordulatot vesz. Egy vesztség után Rafaela közbelép, hogy megvédje Manuelt, nem sokkal később azonban Manuelnek szembe kell néznie a legnagyobb félelmével.

Ep.5 Sicarú

Megjelent: 2024-10-09

Évek múltával egy rejtélyes nő érkezik a városba, meglepve azokat, akikkel találkozik, és azon kapja magát, hogy értetlenül áll a régi otthona körüli rejtély előtt.

Ep.6 Keresztút

Megjelent: 2024-10-09

Sicarú szembesül a múltjával, Erik pedig szembesül a saját érzéseivel. Alejandro új látogatót üdvözöl a városban. Pau megkapja az eredményeket.

Ep.7 Újra együtt

Megjelent: 2024-10-09

Pau azon tűnődik, mi folyik valójában Erik és Sicarú között. A muxéknak gyorsan kell cselekedniük, hogy megvédjék Ernit, aki sokkal sötétebb titkot tár fel előttük, mint képzelték.

Ep.8 Végtelen szeretet

Megjelent: 2024-10-09

A muxék akcióba lendülnek, hogy elüldözzék Felipét. Ana végre megtudja, mi történt Pedróval, de a városban még közel sincs vége a zűrzavarnak.