Nincs kép

Redwall 1. évad (1999)

Vissza a sorozat adatlapjára

Redwall sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Redwall sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Jake Goldsbie , Melissa McIntyre , Al Mukaddam ,





Epizód lista

Ep.1 Cluny, a sorscsapás 1. rész

Megjelent: 1999-09-08

Cluny, a gonosz patkány, azon mesterkedik, hogy lerohanja a Redwall apátságot. Matthias, a harcias egérke, azonban nem hagyja magát, és kész szembeszállni a zsarnokkal, amire egy különös hang vezérli.

Ep.2 Cluny, a sorscsapás 2. rész

Megjelent: 1999-09-11

Egy patkány, aki Clunynak dolgozik, tör be az apátságba, és ellopja Matin portréját. Matthias elhatározza, hogy megkeresi a nagy harcos fegyvereit, hogy azokkal győzze le az ellenséget. Cluny eközben ártatlanokat fog el, hogy kicsalja az apátságban élőket.

Ep.3 A sorscsapás

Megjelent: 1999-09-12

Clunynak nagyon elege van az redwall-i apátságból, így teljes megszállást tervez. Ám betegeskedik, így egy gyógyítóval kúráltatja magát, aki azonban ravasz tervet eszel ki. Az egerek eközben megfejtik Matin harcos hátrahagyott üzenetét, ami által érdekes titokra derül fény.

Ep.4 Sparra királysága

Megjelent: 1999-09-17

Matthias és barátai meglelik a nagy harcos pajzsát, így most a kardon van a sor. Rájönnek, hogy a tetőn kell keresniük, amit azonban egy csapat veréb őriz, akik ellenségként tekintenek az egerekre. Matthias azonban nem riad meg, mindenképpen meglátogatja a főverebet.

Ep.5 Cluny bohócai

Megjelent: 1999-09-18

Vándorcirkusz érkezik az apátságba. A patkányok kihasználják a kínálkozó lehetőséget, hogy beosonjanak és elfoglalják a várat. Matthias, hogy szembetudjon velük szállni, megkezdi a harci edzéseit egy cirkuszi lánnyal, Vadvirággal.

Ep.6 Jót csak jól

Megjelent: 1999-09-19

Cluny gonosz terve, hogy kiéhezteti az apátságban élőket azzal, hogy egy ételszállítmányt sem enged át az úton. Bazsalikom és Jess váratlanul elhagyják a várat, de hogy miért, azt titok fedi. Vajon minden remény elveszett a Redwalliak számára vagy esetleg már akad is egy jó tervük?

Ep.7 Hó kapitány

Megjelent: 1999-09-24

Matin, a hős, képe végre visszatért az őt megillető helyére és vele együtt a remény is visszatért az egerek szívébe. Matthias úgy dönt, útra kel, hogy felkeresse Hó kapitányt, és a segítségével meglelje Matin karját és legyőzze a patkányokat.

Ep.8 Haditervek

Megjelent: 1999-09-25

Cluny és csapata a redwall-i apátság szomszédságában ver sátrat, ami nagyon aggasztja az egereket. Bazsalikom és Constans egy óriási szerszámíjat készítenek, hogy végezzenek a zsarnok patkánnyal. Cluny azonban felkészült, és egy cselt eszel ki.

Ep.9 A látogató

Megjelent: 1999-09-26

Furlo, a pele, a Redwall apátságba tart, hogy fűszereket vigyen az ottaniaknak. Cluny azonban útközben elkapja és megzsarolja a feleségével, hogy bántani fogja, ha nem rabolja el Búzavirágot. Matthias és a vakondok, a fiatal egérlány nyomába erednek.

Ep.10 Viszonzott szívesség

Megjelent: 1999-10-01

Matthias, a hős Matin kardját megy megkeresni, amikor is útközben összeakad a verebekkel. Beszámolnak arról, hogy a patkányok valami rosszban sántikálnak, és foglyul ejtették Háborgócsőrt! Redwallnak és a verebeknek is egyaránt szükségük van Matthiasra, de vajon mindenkin segíteni tud majd?

Ep.11 Asmodeus

Megjelent: 1999-10-02

Matthias elindul megkeresni Asmodeust, a kígyót, hogy elhozza tőle Matin kardját. A cickányok segítségével rálel a kígyó barlangjára, benne a hőn áhított fegyverrel és persze a fenevaddal. Cluny eközben sereget toboroz, hogy bevegye Redwall várát.

Ep.12 A föld alatt

Megjelent: 1999-10-03

Matthias és a cickányok, Matin kardjának hála, kijutnak a földalatti barlangokból. Még épp időben, mert Cluny támadást készít elő Redwall ellen. Búzavirág és Sam pedig érdekes dolgot talál az apátság padlásán, ami nagy segítség lesz a csata során.

Ep.13 A végső viadal

Megjelent: 1999-10-08

Cluny mindenkit rettegésben tart a környéken, és kényszeríti őket, hogy az oldalán harcoljanak Redwall ellen. Az apátságban élő egerek már nagyon várják a hőst, aki majd megmenti őket. Hamarosan fel is tűnik Matthias, méghozzá erősítéssel az oldalán.