Nincs kép

Redwall 2. évad (2000)

Vissza a sorozat adatlapjára

Redwall sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Redwall sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Jake Goldsbie , Melissa McIntyre , Al Mukaddam ,





Epizód lista

Ep.1 Szipoly, a rabszolgahajcsár

Megjelent: 2000-11-04

Szipoly, a kegyetlen rabszolgahajcsár, gyermekeket rabol a vidék minden tájáról. A következő célpontja, a Redwallban élő csemeték mindegyike. Tervét meg is valósítja, a közelgő ünnepség alkalmával, amelyet az apátságban tartanak.

Ep.2 A leleplezett varázsló

Megjelent: 2000-11-05

Az elrabolt gyerekek megtudják, hogy a fogvatartójuk nem más, mint Szipoly, a róka, akit már réges-régen halottnak hittek. Gonosz terve, hogy úgy áll bosszút Matthiason, hogy elrabolja a legféltettebb kincsét, a fiát.

Ep.3 Az aprónép útja

Megjelent: 2000-11-12

Matthias, Jess és Bazsalikom úton a gyerekek nyomában, egy vidrába botlanak, Kekecbe. Hamarosan nem csak ő, hanem Orlando, a bárd és egy sün is csatlakozik a csapathoz, akiknek szintén elrabolták a gyermekeiket és együttes erővel szeretnék elkapni Szipolyt.

Ep.4 Elvesztek és megkerültek

Megjelent: 2000-11-19

Mattimeo és a gyerekek megszöknek a fogság alól és egy időre eltűnnek a fogvatartójuk elől. Ám mielőtt Matthias és csapata rájuk lelt volna, a gonosz Szipoly becsalja őket egy barlangba, amit rájuk omlaszt.

Ep.5 A harcosok élete

Megjelent: 2000-11-26

Matthias rájön, hogyan is szabadulhatnának ki kőbörtönükből, szerencséjére néhány arra járó cickány is segít nekik. Csatlakoznak a gyerekmentéshez, akiket közben újra elfogott az ellenség.

Ep.6 Vascsőr

Megjelent: 2000-12-03

Vascsőr, a holló, és serege, épp azon munkálkodik, hogy hogyan is szállják meg Redwall apátságát. Eközben Matthiasék a gyermekeik nyomában vannak, akik nem sokkal járnak előttük.

Ep.7 Veszély veszély hátán

Megjelent: 2000-12-10

A kis csapat összefut Sir Harryvel, a bagollyal, akinek a segítségével sikerül feljutniuk a sziklafalon, amerre Szipolyék haladtak. Az ellenség azonban észreveszi a közeledtüket, így gonosz tervet eszel ki a megállításukra.

Ep.8 Tollas barátok és ellenségek

Megjelent: 2000-12-17

Háborgócsőr és verébcsapata épp idejében érkezik, hogy segítsen Matthiaséknak a patkányokkal vívott küzdelemben. Redwallban közben a hollók megpróbálják kicselezni az egereket, hogy bejuthassanak az apátságba.

Ep.9 Káosz

Megjelent: 2000-12-24

A hollók megszállják az apátságot, szegély bent élők pedig kénytelenek elbujdosni. Matthias barátaival egy sivatagba ér, ahol a továbbhaladást egy hatalmas szakadék akadályozza meg.

Ep.10 Malkariss

Megjelent: 2000-12-31

Redwallban hatalmas csata van kialakulóban, amiben egy rejtélyes, páncélos alak is részt vesz. A gyerekek eközben megérkeznek Malkariss birodalmába, hogy ott rabszolgamunkát végeztessenek velük.

Ep.11 A csata

Megjelent: 2001-01-07

Matthias és csapata rálel a földalatti birodalom bejáratára, ahová a rabszolgákat vitték. Ádáz csata veszi kezdetét a hős harcosok és a patkányok között. Egy hatalmas ellenség is színre lép, akit csakis egy igazi nagy harcos győzhet le.

Ep.12 A nagy találkozás

Megjelent: 2001-01-14

Matthias szembenéz a nagydarab szörnnyel, ám közel sincs vele könnyű dolga. Hamarosan Malkarissról is kiderül az igazság, Redwallban pedig a csata közben lassan a végéhez közeledik.

Ep.13 Újra Redwallban

Megjelent: 2001-01-21

Malkariss királysága romokban hever, és végre mindenki rálel a saját szerettére. A gonosz Szipoly menekülni próbál, ám Matthias és Orlando a nyomába ered. A redwalli apátságban közben Vörösszárny a harc egyik legfontosabb szereplője lesz.