1. évad

Sikersorozat 1. évad (2011)

Vissza a sorozat adatlapjára

A Sikersorozat című szériában a Jóbarátok Joeyja, Matt LeBlanc ezúttal önmagát alakítja – pontosabban egy Matt LeBlanc nevű színészt, aki sokban hasonlít rá. A sztár öt év kihagyás után ezzel a sorozattal tért vissza a színészkedéshez. A sorozat középpontjában egy brit házaspár, Sean és Beverly Lincoln áll, akik hazájukban óriási sikert arattak tévésorozatukkal, a Lyman’s Boys-zal. A bennük rejlő lehetőséget egy amerikai csatorna elnöke is szeretné kiaknázni, ezért felajánlja nekik, hogy – Los Angelesbe költözve – készítsék el történetük tengerentúli változatát. A házaspár természetesen boldogan vállalja a felkérést, hamar kiderül azonban, hogy a producer nem is látta a sorozatukat, az amerikai közönség számára pedig jócskán le kell butítaniuk a szériájukat. A csatorna még az általuk kiszemelt vezető színészt, a Királyi Shakespeare Társulat oszlopos tagját is lecseréli Matt LeBlanc-ra, akinek felbukkanása végül nemcsak a produkciót, de Lincolnék házasságát is veszélybe sodorja.


Epizódok száma: 7

Főszereplők: Matt LeBlanc , Tamsin Greig , Stephen Mangan ,





Epizód lista

Ep.1 Epizód 1

Megjelent: 2011-01-09

Sean és Beverly Lincoln egy boldog angol házaspár, és nem mellesleg egy sikeres tévésorozat, a Lyman fiúk alkotói. Az életük teljesnek tűnik, egészen addig, míg az egyik nagy amerikai televíziós hálózat elnöke meg nem keresi őket azzal, hogy készítsék el a széria amerikai változatát. A hollywoodi nagyágyú, Merc Lapidus rábeszéli őket, hogy költözzenek át a nagy víz másik oldalára, és hozzák tető alá az új műsort Los Angelesben. Miután Sean és Beverly megérkezik az álmok világába, nyilvánvalóvá válik számukra, hogy a csatorna vezetője soha nem látta a sorozatukat. Ráadásul a kiváló főszereplőjük, a Királyi Shakespeare Társulat veteránja helyébe Matt LeBlanc lépne.

Ep.2 Epizód 2

Megjelent: 2011-01-16

Sean és Beverly még mindig bizonytalan annak eldöntésében, hogy okos lépés volt-e a csatorna részéről, hogy Matt LeBlanc kapja a sorozat főszerepét. Hogy a kétségeket eloszlassa, Merc Lapidus meghívja a házaspárt a házában rendezett nagyszabású vacsorapartira. Ezen találkoznak Matt-tel, a jóképű, vonzó színész valósággal elbűvöli őket a szellemességével. Sajnos azonban az idő múlásával egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Matt és Beverly mennyire nem képes kijönni egymással. Beverly végül a saját bőrén kénytelen megtapasztalni, hogy milyen az, amikor egy jó barátból ellenség lesz.

Ep.3 Epizód 3

Megjelent: 2011-01-23

Beverly ki nem állhatja Mattet, és az érzés kölcsönös. Ám ennek ellenére semmit sem tehet, hogy kitegye a fickó szűrét a sorozatból. A legtöbb, amit tehet, hogy állandóan a férje orra alá dörgöli, hogy „Ő a tiéd!”, és ráhagyja, hogy a színésszel foglalkozzon. Így is történik, Sean és Matt együtt töltik a napot, melyben egy Las Vegas-i kiruccanás is szerepel. A szerencsejáték fővárosába tett kirándulás közelebb hozza egymáshoz a két férfit, amit persze rossz szemmel néz Beverly. Később, amikor összevitatkozik Matt-tel, Beverly megtudja, milyen „nagy” sztár is Matt LeBlanc valójában.

Ep.4 Epizód 4

Megjelent: 2011-01-30

A sorozat sztárja, Matt LeBlanc leitta magát az egyik lepusztult bárban. Seannak és Beverlynek kell kimentenie, mielőtt a kinn várakozó lesifotósok lecsapnának rá, és lefotóznák, hogy részegen akar kocsiba ülni. A kaland azonban az egész éjszakát átívelő autós „kirándulásba” torkollik. Végül Matt volt feleségének házánál a trió összefut egy fotóssal. A nap végén Matt arra kényszerül, hogy szembenézzen a múltban elkövetett hibáival. Mindez közelebb hozza egymáshoz Beverlyt és a színészt. A kérdés csak az, hogy meddig?

Ep.5 Epizód 5

Megjelent: 2011-02-06

Sean rajong a bájos színésznő, Morning Randolph iránt. A férfi valósággal lázba jön, amikor Matt LeBlanc mindkettőjüket meghívja egy jótékonysági estre. Sean ráébred, hogy nemcsak ő vonzódik a nőhöz, az érzés kölcsönös. Eközben Beverly és Carol megosztozik egy marihuánás cigarettán, és kitárgyalják az életüket. Leginkább azon sajnálkoznak, hogy milyen férfiakkal áldotta meg őket a sors. Az éjszaka végén Sean nehéz döntés előtt áll. Beverly rádöbben, hogy a férje és a színésznőcske kapcsolatát illetően több aggodalomra van oka, mint gondolta volna.

Ep.6 Epizód 6

Megjelent: 2011-02-13

Beverly teljesen maga alatt van, ugyanis bizonyítékot talál arra, hogy a férje megcsalta, összejött a színésznőcskével. Ezek után az önérzetében sértett nő, más kiutat nem látván, összecsomagolja a cuccait, és autóba vágja magát azzal a szándékkal, hogy kimegy a repülőtérre, és az első géppel hazautazik Londonba. A kétségbeejtő helyzetben fel sem tűnik neki, hogy az út baloldalán hajt, mintha Angliában lenne. Mire ráeszmélne a tévedésére, már megtörténik a baj, frontálisan összeütközik egy másik kocsival. A baleset végzetes következményekkel jár.

Ep.7 Epizód 7

Megjelent: 2011-02-20

Beverly sajnálkozik, hogy így alakultak a dolgok. Kérdés azonban, hogy van-e innen visszaút? Először is megbeszéli a történteket Seannal. A házaspár elhatározza, hogy pénz, sztárok, Hollywood ide vagy oda, hagyják a fenébe a show körüli hercehurcát, összecsomagolnak, és inkább visszatérnek Londonba. Lehet, hogy a munka elmarad, de a házasságukat talán egyenesbe tudják hozni. A Matt LeBlanc és Sean közötti búcsúzás azonban váratlan fordulatot vesz, amelyben szerepet játszik egy eltűnt Jaguar, egy vörös orrú rénszarvas és egy bizonyos illat.