2. évad

Kergetjük az amerikai álmot 2. évad (2011)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az HBO népszerű sorozatának befejező évadja, amelyben folytatódnak a két huszonéves New York-i fiatal kalandjai a divatvilágban. Ben és Cam továbbra is azon igyekszik, hogy az új márkájukkal betörjenek a piacra.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Bryan Greenberg , Victor Rasuk , Lake Bell ,





Epizód lista

Ep.1 Guli van

Megjelent: 2011-10-02

A második évad kezdetén Ben és Cam egy sikeres tokiói kiruccanásból térnek vissza New Yorkba. Tele vannak optimizmussal a jövőjüket illetően, úgy tűnik, hogy a Crisp NYC márkával végre betörhetnek a piacra. Ben volt barátnője, Rachel rájön, hogy még mindig ugyanúgy érez a srác után, ugyanakkor szomorúan fedezi fel, hogy a Ben Julie-val jár. Cam unokatestvére, Rene egy új Rasta Monsta energiaital hirdetőtáblát javasol, amivel sikerül feldühítenie a barátnőjét. Ben és Cam barátja, Domingo nagy fába vágja a fejszéjét, a kutyasétáltatáson túl is kiterjeszti az üzletét.

Ep.2 Lesz üzlet vagy nem?

Megjelent: 2011-10-09

Ben és Cam különös helyzetben találja magát, amikor lehetőségük nyílik arra, hogy tönkretegyék a jó összeköttetésekkel rendelkező Nancy Frankenburg által adott villásreggelit. A fiúk magánélete is fontos állomáshoz érkezik. Cam eltökélt szándéka, hogy végre elköltözik a nagymamája lakásából, és önálló életet kezd. Ben pedig még jobban kimutatja elkötelezettségét Julie iránt, amikor odaadja a lánynak a tartalék lakáskulcsát. Rene hajlik arra, hogy kifizesse az egyik eladósodott ügyfél tartozását, de nem pénzzel. Rachel új állást kap a Biscuit magazinnál, és hamarosan rákattan Domingóra.

Ep.3 Pénz, hatalom, magániskola

Megjelent: 2011-10-16

A divatvilágban járatos Nancy ígéretes lehetőséghez juttatja a fiúkat, azonban ellentétben azzal, amire Ben és Cam számít, nem a pénzért vagy a vevőkörért teszi mindezt. Miután Rachel megtudja, hogy Ben és Julia közös útra léptek, pazar ajándékkal lepi meg a volt barátját. Cam beleveti magát az üzletbe. Domingo segít neki annyi pénzt összegyűjteni, amennyiből be tud szállni egy, a folyóra néző lakás megvásárlásába. Rene vírusvideót forgat a Rasta Monsta energiaitalról Wilfredo Gomezzel. A munka során egyre közelebb kerül a férfi barátnőjéhez, Debbie-hez.

Ep.4 Nem az van, amit hiszel

Megjelent: 2011-10-23

Ben és Rachel egy, az állam északi részén tartott esküvőre hivatalos. Az ünnepi alkalom azonban nem várt dolgot tartogat számukra. Próbára teszi a plátói barátságukat, amikor a régi érzelmek a felszínre törnek. A nosztalgiázásnak azonban Rachel felfedezése vet véget, amikor megakad a szeme egy új fickón. Cam elbűvöli Lulu apját annak érdekében, hogy tökéletes helyszínt és egy valószerűtlen modellt biztosítson a márkafotózás számára. Rene megpróbál behajtani egy adósságot, hogy fedezze a Rasta Monsta energiaital üzleti terjeszkedését.

Ep.5 Mofongo

Megjelent: 2011-10-30

Ben és Cam szeretné kiterjeszteni az üzletet. Miután azonban Nancy elfuserálja a középnyugati kereskedőkkel kötendő üzletet, a két fiatalember kénytelen a saját kezébe venni a dolgok irányítását. Megpróbálják felkelteni a Crisp iránt a vidéki fiatalok érdeklődését. Rene igyekszik rendezni a kapcsolatát Debbie-vel, és szeretné bebizonyítani, hogy képes igazi családfőként viselkedni. Rachel egyetlen nap alatt a poklot és a mennyországot is megjárja.

Ep.6 Bocs, de ki az a Yosi?

Megjelent: 2011-11-06

Az éjszakát követően Ben Nancy mellett ébred, Rachel egy biciklivel a szobájában, az ügyfelek pedig szörnyen másnaposan. Nancy irodájában Kirsten és Christen közli, hogy nagy tételben akarnak pólót rendelni. Javasolják, hogy Nancy férjét, Yosit is vonják be az üzletbe. Cam ledöbben a rendelés nagyságától, Ben pedig attól, hogy Nancy házas. Ben és Cam találkoznak Yosival, a goromba izraelivel, akinek határozott elképzelése van az üzletről. Rachelt új témával bízza meg a főnöke. Renét a Rasta Monsta miatt zaklatják a Karibi Ligától. Ben és Nancy egyetértenek abban, hogy nincs folytatása a dolognak.

Ep.7 Bökkenők

Megjelent: 2011-11-13

Ben és Cam egy raktárban találkozik Yosival. Nancy férje új üzletet ajánl nekik, dolgozzanak vele a "Crisp by Yosi" készítésében, de előbb intézzék el az engedélyeket. A fiúk gondolkodási időt kérnek, ám Yosi figyelmezteti őket, ha nemet mondanak, visszamondja a megrendelést. Ben Nancyhez megy panaszkodni Yosi miatt, ám az asszony úgy gondolja, hogy az jó ötlet. Sürgeti Bent, fogadja el az ajánlatot, ne hagyja, hogy Cam befolyásolja a döntését. Scott felhívja Renét. Kész felvásárolni a teljes Rasta Monsta-készletet. Az RM-spray kapcsán Cam szembekerül Domingóval.

Ep.8 Mi is a név?

Megjelent: 2011-11-20

Az évadzáró epizódban Ben találkozik Yosival, aki nem hiányolja Camet. A férfi megkéri Bent, hogy sürgősen tervezzen neki logót, és elmondja az ezzel kapcsolatos ötleteit. Eközben Cam a mérges Renével találkozik. Elmondja neki, hogy rendbe tudja hozni a dolgokat Evertonnal. Rachel találkozik a régi főnökével, Edie-vel. Azt szeretné, ha visszamehetne a régi állásába, ám időközben már betöltötték a helyét. Kappo tanácsokkal látja el Bent. Miközben a rácsok mögé készül, azt mondja neki, hogy nem a pénz az igazán fontos, hanem az emberek, akikkel üzletelsz.