3. évad

Elveszett lány 3. évad (2013)

Vissza a sorozat adatlapjára

Elveszett lány sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Elveszett lány sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Anna Silk , Zoie Palmer , Ksenia Solo ,





Epizód lista

Ep.1 Ketrecbe zárt Fae

Megjelent: 2013-01-06

Bo, a szukkubusz szándékosan lecsukatja magát, hogy segítsen Laurennek kibogozni egy szörnyű bűntényt.

Ep.2 A Fae alatt

Megjelent: 2013-01-13

Bo-t rémálmok gyötrik Laurennel folytatott szerelmi viszonya miatt. Kenzi gyermekkori barátja, Aussi eltűnik a földalatti csatornákban és Bo utánasiet, hogy megmentse. Eközben Dyson új társat kap a rendőrségnél.

Ep.3 Fae tőzés

Megjelent: 2013-01-20

Bo vendége, Vex akaratlanul is Morrigan bosszújának az eszközévé válik. Egy belerakott parazitával fertőzi meg Bo-t és Dysont, akiknek ettől megváltozik a személyisége. Kenzi és Lauren kivételesen összefognak, hogy megmentsék szukkubusz barátaikat.

Ep.4 Leszáll a sötétség

Megjelent: 2013-01-27

Bo párterapeutának álcázza magát, hogy beépülhessen egy pszichiátriára, ahol gyanúsan sok öngyilkossági esetet regisztrálnak. Az öngyilkosságok mögött aljas szukkubuszok állnak.

Ep.5 Tágra zárt Fae

Megjelent: 2013-02-10

Bo és Kenzi egy szukkubusz szexklubba mennek nyomozni, ahol Bo a szexuális étvágyát is kielégíti, katasztrofális következményekkel. Kenzi egyre jobban próbálja kisajátítani Bo-t, és manipulálni a többieket.

Ep.6 A Kenzi faktor

Megjelent: 2013-02-17

A csapat kénytelen bezárni Bo-t, mert egyre kezelhetetlenebbé válik és a gyilkolási ösztönének sem tud megálljt parancsolni. Bo azt hiszi, hogy csak úgy mentheti meg a szeretteit, ha olyan embertől fogad el segítséget, akiben egy cseppet sem bízik.

Ep.7 Leg Bo otthon

Megjelent: 2013-03-03

Bo testében olyan kémiai változások történnek, amik miatt kénytelen hazamenni a farmra, ahonnan korábban elmenekült. Otthon kénytelen újra szembenézi a régi démonaival, de ez az egyetlen út, hogy átjusson a "Hajnalhasadáson", amin minden szukkubusznak át kell esnie.

Ep.8 A meghívó

Megjelent: 2013-03-10

Bo a "Hajnalhasadásra" várva elmegy a Sötét Szukkubuszok törvényen kívüli vidékére, ahol megment egy kamaszlányt, akinek a könnyeiből a szukkubuszok egy különleges szert akarnak készíteni. Lauren tudományos elismerést kap, de Bo nem megy el a díjátadásra.

Ep.9 Ceremónia

Megjelent: 2013-03-17

A valóság a fantáziával keveredik, amikor Bo a végső megmérettetésre készül. Még nem tudja, hogy nem csupán saját élete forog kockán. Eközben Bo barátai is elképesztő tervet forgatnak a fejükben...

Ep.10 A remidensek

Megjelent: 2013-03-24

Bo, Dyson és Kenzi egy táborba utaznak, hogy elkapják a táborban garázdálkodó gyilkost. Eközben Acacia, a sötét oldal egyik Fae-ja vészterhes üzenettel érkezik. Tamsin egyik munkáltatója elvárja tőle, hogy fogja el és szállítsa hozzá Bót. Tamsin nem akarja teljesíteni a megbízatást, de különös körülmények hatására végül mégis Bo után ered.

Ep.11 A Fae bébiszitter

Megjelent: 2013-03-31

Bo-t felkeresi egy baby-sitter, és azt állítja, gyanús dolgok történnek a házban, ahol dolgozik. Bo hamarosan kideríti, hogy a baby-sitter valójában szellem, akit egy csapat boszorkány tart uralma alatt. A boszorkányok szellemet uraló hatalmát csak azzal lehet megszűntetni, ha a szellem elpusztul. Tamsin és Dyson eközben rájönnek, hogy valaki halomra gyilkolja a Fae-kat, Lauren pedig új munkaajánlatot kap.

Ep.12 Éjen, Hale

Megjelent: 2013-04-07

A Dal elleni támadás során káosz támad, bizonytalanságba sodorva mindenki sorsát. Eközben a Morrigan megragadja az alkalmat, hogy feszültséget szítson Világos Fae és a Sötét Fae között. Kenzi és Hale kereszttűzbe kerülnek.

Ep.13 A vándor

Megjelent: 2013-04-14

Bo egy merész támadásra indul egye egész sereg ellen, hogy megmentse a két számára fontos embert, nincs tudatában annak, hogy milyen veszélyek fenyegeti azokat, akiket hátrahagy. Dyson fontos dolgot derít ki Bo múltjáról.