4. évad

Elveszett lány 4. évad (2013)

Vissza a sorozat adatlapjára

Elveszett lány sorozat 4. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Elveszett lány sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 4. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Anna Silk , Zoie Palmer , Ksenia Solo ,





Epizód lista

Ep.1 In Memoriam

Megjelent: 2013-11-10

Kenzi, Dyson, és Aife emlékezetét manipulálták, ezért elfelejtették Bót. Aife azonban érzi, hogy fontos emlékektől fosztották meg, és azt is tudja a lelke mélyén, hogy valaha lánya született. Ellátogat Dyson nyomozóhoz, hogy a segítségét kérje. Dyson és Kenzi - bár nem ismerik fel Aife-t - elvállalják az esetet. Eközben Bo különös vonaton ébred, fogalma sincs, hol van, és arra sem emlékszik, hogyan került oda

Ep.2 Ébredj, Csipkerózsika!

Megjelent: 2013-11-17

Miután Dyson visszanyeri emlékeit, a baleset helyszínére megy, ahol egy kislányra bukkan. A kislány a jelek szerint Tamsin reinkarnációja, de nem emlékszik semmire. Kenzi magára vállalja, hogy vigyáz a gyermekre, amíg Dyson tovább nyomoz. A nyomozó rátalál a vonatra, amelyen Bo is járt, és felszáll rá. Nem is sejti, hogy halálvonaton utazik, amelyről Bo épp az imént szökött meg.

Ep.3 Szétválasztott szerelmesek

Megjelent: 2013-11-24

Miután Bo leugrik a vonatról, erdőben találja magát. Eljut egy erdei házhoz, amelynek lakóit egy fa kísérti. Bo életét is kockára teszi, hogy megmentse a családot. Időközben Dyson és Clio is megérkezik. Clióról kiderül, hogy áruló...

Ep.4 Szörnyek

Megjelent: 2013-12-01

Massimo kirabolja Kenzit és Bót, és a holmikért cserébe a Lauren lakásában található értékes növényt követeli. Kenzi és Bo beleegyeznek, hogy megszerzik a növényt, a lakásban azonban egy veszélyes Gargoyle már várja őket. Eközben a fogva tartott Lauren és Crystal egy pincében rostokolnak. Lauren érdekes részleteket árul el a múltjáról.

Ep.5 Sötét idők jönnek

Megjelent: 2013-12-08

Bo megtudja, hogy ő valójában egy Sötét Fae, ezért úgy dönt, hogy felkeresi a Fae-k vezetőjét. Eközben az Una Mensek maguk elé hívatják Tricket, és hosszas vizsgálat alá vetik.

Ep.6 A világ összes kocsmája közül

Megjelent: 2013-12-15

Egy titokzatos operaénekes, Ianka segíthet Bónak visszaszerezni elvesztett emlékeit. Ianka azonban a segítségért cserébe a szabadságát kéri. Eközben a Morrigan meglátogatja Laurent, Kenzit pedig valaki megfenyegeti.

Ep.7 La Fae Époque

Megjelent: 2013-12-22

Az Una Mensek ki akarják végezni Dysont a múltban elkövetett bűneiért. Bo egy talizmán, egy orákulum és Lauren sötét Fae eszközeinek segítségével behatol Dyson emlékeibe.

Ep.8 Jöjj el kedves krampusz!

Megjelent: 2013-12-29

Bo és barátai Yule-t ünneplik. A mulatság közben észre sem veszik, hogy a lány eltűnt. Lauren és Dyson összevesznek egy Bo-nak címzett titokzatos csomagon. Kenzi és Hale első együtt töltött éjszakájukat tervezgetik.

Ep.9 A sors gyermeke

Megjelent: 2014-01-12

Bo rájön, hogy mit rejt a titokzatos doboz, amelyet saját magának küldött el. Ezzel egy lépéssel közelebb kerül, hogy rábukkanjon a Vándorra. Tamsin bepillantást nyer a múltjába, Trick pedig egy régi barátjához fordul segítségért.

Ep.10 Hullámok

Megjelent: 2014-01-19

Bo bejelentése mindenkit megdöbbent. Kenzi kihasználva az alkalmat beszervezi, Laurent és Dysont egy titkos küldetésbe. Eközben Bo és Rainer megküzd az Una Mensekkel.

Ep.11 Egy út vége

Megjelent: 2014-01-26

Amikor Bót támadás éri, előbukkan Tamsin mentora, Acacia. Eközben Hale Kenzi anyjának jelenlétében megkéri Kenzi kezét. Bóra nehéz pillanatok várnak: a Leviatán jövendölése igaznak bizonyul.

Ep.12 Eredet

Megjelent: 2014-02-09

Bo nem akarja felvállalni a szerepet, amelyet egy lovagrend jóslata neki szánt. Végül egy különös helyről érkező tanács segít Bónak meghozni egy nehéz döntést. Kenzi bosszút akar állni Massimón.

Ep.13 A fekete ló

Megjelent: 2014-02-16

Miután Massimo megeszi a magokat, amelyek a halott Una Mensek erejét tartalmazták, tombolni kezd. Meggyilkolja Rainert, és összeveri Bót. Bo azonban összeszedi magát, és Lauren segítségével ellentámadásba lendül... Kenzi hamarosan hatalmas áldozatot hoz.