3. évad

ReGenesis 3. évad (2007)

Vissza a sorozat adatlapjára

ReGenesis sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a ReGenesis sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Peter Outerbridge , Conrad Pla , Mayko Nguyen ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2007-04-01

David (Peter Outerbridge) és Bob (Dmitry Chepovetsky) egy csúcstechnológiájú laboratóriumban történt, több egyidejű robbanás okait kutatja. Rachel Woods (Wendy Crewson), a NorBAC labor új tudósa egy társa meggyilkolásával vádolt egyetemista DNS-mintáját elemzi.

Nincs kép

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2007-04-01

David (Peter Outerbridge) felfedezi, hogy a utahi Greenway laboratórium robbanásakor genetikailag módosított, halálos baktériumtörzs került a levegőbe, amit a NorBAC tudósai be is lélegeztek. Az újonnan létrejött baktérium különösen veszélyes, mert a vízmolekulákat nagy sebességgel alakítja át hidrogén gázzá. Így a megfelelő ellenanyag nélkül kutatóink teste is könnyen lángra lobbanhat. Az óra pedig ketyeg...

Nincs kép

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2007-04-08

A NorBAC tudósai megtudják, a cég költségvetését jelentősen megcsonkították. Nem sokkal ezután San Franciscóba utaznak, ahol egy halálos vírus kitörését kell megakadályozni mikrobiológusainknak. David nem engedélyezi azt a kísérleti eljárást, amellyel az agyműködést manipulálva vetnének véget Owen (Michael Seater) drogfüggésének.

Nincs kép

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2007-04-15

A San Franciscóban és a Bostonban kitört rejtélyes vírus megfékezésén dolgozó NorBAC csapatának meg kell találnia a betegséget hordozó, elsőként megfertőzött személyt. Mialatt David és Angelica (Deanna Dezmari) Owen kockázatos kezelése felett vitázik, a drogfüggő fiú komoly szenvedésen megy át a börtönben.

Nincs kép

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2007-04-22

A gyilkos "Sinatra-járvány" eredetét egy filippínó szervdonorral hozzák összefüggésbe a NorBAC kutatói. Egy Washington állami nemzeti parkban súlyos higanymérgezés jelei mutatkoznak. A szennyezésért felelős üzletek hátterében pedig úgy tűnik, kormányzati szálak is húzódnak... Mayko (Mayko Nguyen) rejtélyes végtagfájdalmaktól szenved.

Nincs kép

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2007-04-29

Mayko (Mayko Nguyen) belegyezik végtagfájdalmainak alternatív kezelésébe. A Cascade-hegységi higanyszennyezési botrány miatt Dr. Joanna Sabeant (Ingrid Kavelaars) Wisconsinba helyezik át. Utazás előtt még ellátogat Torontóba, hogy még egyszer utoljára találkozzon Daviddel (Peter Outerbridge).

Nincs kép

Ep.7 7. epizód

Megjelent: 2007-05-06

A virológus csapat egy antibiotikumoknak is ellenálló kór gyógymódja után kutat. A Carlos (Conrad Pla) volt feleségének haláláért is felelős fertőzés gyökere úgy tűnik, egy kaliforniai farm krizantém ültetvényén keresendő.

Nincs kép

Ep.8 8. epizód

Megjelent: 2007-05-18

Kiterjedt erdőtüzek tombolnak British Columbiában, és a felszálló füsttel halálos toxint szállít a szél; a nyomok biológiai terrorizmusra utalnak. Bob igyekszik a csapat hasznára lenni annak ellenére, hogy harmadik stádiumban lévő glaukómát diagnosztizáltak nála. Mayko és Carlos is felfigyel Rachel tehetséges fiára, Craigre.

Nincs kép

Ep.9 9. epizód

Megjelent: 2007-05-20

A NorBAC folytatja nyomozását a fokozottan mérgező anyagokat légkörbe juttató, terrortámadásnak minősülő gyújtogatás ügyében. Eközben egy ismeretlen személy szintetikus himlő kieresztésével fenyegetőzik; Rachel és Carlton fiát, Craiget medvetámadás éri a vadonban; Bob új biotechnológiai lehetőségekre vár, hogy megállítsák látásának gyors ütemű romlását. Wes megtudja, hogy 12 éves, érintetlen unokahúga várandós.

Nincs kép

Ep.10 10. epizód

Megjelent: 2007-05-27

David rájön, hogy Carlton feltörte a NorBAC számítógépeit. Egy erdei alapanyagokból főző séf ugyanazokat a delíriumos tüneteket produkálja, mint az a medve, amelyik nemrég Craigre támadt. Bob látásának megmentése érdekében David kellemetlen szövetségre kényszerül.

Nincs kép

Ep.11 11. epizód

Megjelent: 2007-06-03

Carlost rejtélyes rovar csípi meg mialatt a Krími-kongói vérzéses láz vírus kitörése miatt kutat egy Halfax közeli hajón. Wes érintetlen, ám mégis várandós unokahúgát vallási fanatikusok rajongják körül, mondván a lány a következő "Szűz Mária". Bob első szemműtétje nem jár sikerrel; Wes pedig akaratlanul elszáll, mikor egy természetes LSD-forrással érintkezik.

Nincs kép

Ep.12 12. epizód

Megjelent: 2007-06-10

Erős a gyanú, miszerint Carlost Krími-kongói vérzéses láz vírus támadta meg egy hajó fedélzetén Halifaxban. Egy kísérleti fázisban lévő sebészeti eljárás javít Bob látásán, de az operáció mellékhatásaként a férfi hiperérzékennyé válik mások érzelmi rezdüléseire. Carltont vizsgálat alá helyezik, mikor egy magnetobaktérium felbukkanása az egész ország elektronikus hálózatát fenyegeti.

Nincs kép

Ep.13 13. epizód

Megjelent: 2007-06-17

A NorBAC összefüggésbe hozza a tantalum botrányt a nemrégiben címlapokon szereplő himlő skandalummal. Kiderül, hogy Bob újonnan kialakult "hatodik érzékét" egy alvó gén virális bekapcsolása okozza. Ám az egyre emelkedő elmeállapot akár katatóniával is végződhet...