3. évad

Éghasadás 3. évad (2013)

Vissza a sorozat adatlapjára

Éghasadás sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Éghasadás sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Noah Wyle , Moon Bloodgood , Will Patton ,





Epizód lista

Ep.1 Vékony jégen

Megjelent: 2013-06-09

A harmadik évad első epizódja hét hónapot ugrik az időben. Tomot vezetőnek választották, ám egyik döntése felháborodást vált ki. Eközben Hal rémálmokkal küzd, Anne pedig mindenórás terhes.

Ep.2 Járulékos veszteség

Megjelent: 2013-06-09

A megszállókkal szembeni gyűlölet újra tetőfokára hág, amikor egy atomfizikus merész tervvel áll elő. Eközben egyre több jel mutat arra, hogy a csapat tagjai között ellenséges besúgó rejtőzik. A vezetők emiatt kegyetlen döntésre kényszerülnek. Anne aggódik újszülött gyermeke miatt.

Ep.3 Harcvonalban

Megjelent: 2013-06-16

Az idegen megszállás második évfordulóján Charleston polgárai támadásra készülnek, ám végül egy mesterlövész őket támadja meg. Hal úgy véli, hogy megtalálta a besúgót. Eközben Anne aggodalma tovább fokozódik.

Ep.4 Bármi áron

Megjelent: 2013-06-23

Az idegenek technológiáját használva Charleston lakói meghiúsítanak egy támadást. Ezt követően Tomot találkozóra hívja egy rejtélyes idegen. A csapat olyan információ birtokába jut, ami mindannyiuk életét veszélyeztetheti.

Ep.5 A falakon túl

Megjelent: 2013-06-30

A küldetés rémálomba fordul, Tom és Pope a túlélés érdekében fegyverszüntetet köt. Weaver mindent kockára tesz, hogy megtalálja a két férfit. Ezalatt Marina megkérdőjelezi Tom vezetői tekintélyét.

Ep.6 Hallgass és bújj elő

Megjelent: 2013-07-07

Hal-ban tudatosul, hogy mi okozhatja belső vívódását. Lourdes egy új és meglehetősen veszélyes műtéti eljárással kísérletezik. A csapat kutatásba kezd, ami aztán vezetőváltást eredményez.

Ep.7 A Picket vonal

Megjelent: 2013-07-14

Masonék élete veszélybe kerül, amikor egy vidéki ház barátságtalan lakói fogságba ejtik őket. Az idegen technológián alapuló fegyver építése lassan halad és konfliktust szül.

Ep.8 Képzelet vagy valóság

Megjelent: 2013-07-21

Útban Charleston felé Tom sokkoló felfedezést tesz. Ezalatt Pope és Weaver lépéseket tesz a feltételezett besúgó kiiktatására.

Ep.9 Földi pokol

Megjelent: 2013-07-28

A csapat bizalmas információ birtokába jut, ám ekkor hatalmas robbanás rázza meg Charlestont, és fény derül a besúgó kilétére is.

Ep.10 Brazília

Megjelent: 2013-08-04

A 2. ezrednek sikerül elpusztítani egy fontos espheni bázist, és ezzel legyőzni egy könyörtelen ellenséget. Az űrből új lények érkeznek a földre. A túlélők sorsa továbbra is bizonytalan.