Nincs kép

Kíváncsi Fáncsi 1. évad (1986)

Vissza a sorozat adatlapjára

Kíváncsi Fáncsi sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Kíváncsi Fáncsi sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Zsuzsa Csala , Judit Halász ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Krokodil-kaland

Megjelent: 1986-09-27

Szomorú a krokodil mert nincs barátja, az állatok megriadnak tőle, olyan csúnya. Kíváncsi Fáncsi azonban barátságot köt a szomorú állattal.

Nincs kép

Ep.2 Jeges-kaland

Megjelent: 1986-10-04

Az elefánt családnak jégszekrényt hoznak a majmok. Kíváncsi Fáncsi bele akar tekinteni a jégszekrénybe és egy jegesmedvét talál benne. Abban a pillanatban megszűnik a forróság és hirtelen hideg lesz és elkezd havazni. Fáncsi és a jegesmedve elkezdenek hógolyózni....

Nincs kép

Ep.3 Szarvas-kaland

Megjelent: 1986-10-11

Kíváncsi Fáncsit a szarvasbogár meghívja a szarvaslagziba, ott tudja meg, hogy két szarvas azért harcol egymással, hogy a győztes legyen a vőlegény.

Nincs kép

Ep.4 Mézes-kaland

Megjelent: 1986-10-18

Kíváncsi Fáncsi megfigyeli a méhek életét és mivel tetszik neki elhatározza, hogy játékból méhecske lesz. Az utánzás azonban rosszul sül el, ormányával nemcsak a virágport, hanem a virágokat is beszippantja. A méhek bosszúja elől csak a vihar menti meg.

Nincs kép

Ep.5 Füles-kaland

Megjelent: 1986-10-25

Kíváncsi Fáncsit anyja az erdőbe küldi, hogy ne lábatlankodjon otthon. Fáncsi nagyon unatkozik, Füles baglyot kirángatja odújából, hogy játszanak. Mikor megtudja, hogy a baglyok fényes nappal alszanak, a Holddal ébrednek, megsajnálja, bocsánatot kér tőle. Postaholló siet a segítségükre.

Nincs kép

Ep.6 Flamingó-kaland

Megjelent: 1986-11-01

Kíváncsi Fáncsi megismerkedik Bú Marával és furulyazenekarával, akik Mingónak zenélnek, mert készül a Flamingó Balett felvételi vizsgájára. Fáncsi utánozza Mingót.