2. évad

Feltámadtak 2. évad (2015)

Vissza a sorozat adatlapjára

Feltámadtak sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Feltámadtak sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Omar Epps , Frances Fisher , Matt Craven ,





Epizód lista

Ep.1 Kinyilatkoztatás

Megjelent: 2015-07-23

Bellamy egyedül ébred Arcadia elhagyott külterületén, és az elmúlt hétre nem emlékszik az életéből. Ahogy visszatérnek az emlékei, döbbenetes felfedezést tesz. Mindeközben Arcadiában megint visszatér valaki, Margaret Langston, a Langston család erőskezű asszonya, aki harminc éve halott.

Ep.2 Visszhang

Megjelent: 2015-07-23

Amikor Bellamynak és Fred seriffnek jelentik, hogy valaki befészkelte magát Caleb Richard régi vadászkunyhójába, mindketten attól tartanak, hogy talán ő is visszatért. Bellamy küszködik a tudattal, hogy ő is a különös csoport tagjává vált, és titokzatos főnöke parancsait sem követi szívesen. Janine újra hazaköltözik, mert Rachael terhessége ellenére szeretné megmenteni házasságát Tom pásztorral. Margaret Langston dühbe gurul, amikor híreket kap a családi vállalkozás sorsáról.

Ep.3 Többszörös

Megjelent: 2015-07-30

A közösség igényei szerint Tom új plébániát nyit a feltámadtak számára, Bellamy pedig bizalmába fogadja, és elárulja, hogy ő is közéjük tartozik. Mindeközben régi emberi csontok kerülnek elő a folyónál, ám Margaret minden áron titokban akarja tartani ennek következményeit a Langston családra nézve.

Ep.4 Régi sebek

Megjelent: 2015-08-06

Margaret meggyőzi Lucille-t, hogy adjon vacsorát Jacob visszatérésének örömére, de egy váratlan vendég felkavarja a hangulatot a Langston családban. Mindeközben Bellamy tovább kutatja a titokzatos csontok történetét, Rachael pedig nyugtalanító híreket kap a babájáról.

Ep.5 Akarat

Megjelent: 2015-08-06

Barbara erőfeszítéseket tesz, hogy rendezze kapcsolatát Freddel és Maggie-vel, ami még inkább arra ösztökéli Margaretet, hogy keresztbe tegyen neki. Bellamy helyzete egyre bizonytalanabb, miközben próbálja megőrizni titkát Maggie előtt, és egy különös betegséggel küszködik, amely a feltámadtakat sújtja, így kétségbeesett lépésre szánja el magát.

Ep.6 Csapás

Megjelent: 2015-08-13

A súlyos beteg Bellamy váratlan forráshoz, a titokzatos kormányzati kapcsolatához fordul segítségért, és drámai felfedezést tesz a múltjával kapcsolatban. Miután újabb feltámadott tűnik el Caleb Richardshoz hasonlóan, az élők válaszokat keresnek. Egy újdonsült arcadiai lakos csábító ajánlatot tesz Henrynek.

Ep.7 Csodák

Megjelent: 2015-08-13

Rachael nem hajlandó kezeltetni magát a vírus ellen, mert félti meg nem született gyermekét. A feltámadott-ellenes csoport egyre növekszik, és Carl is csatlakozik hozzájuk. Elaine bátyja, Ray is elkapja a vírust, annak ellenére, hogy élő és nem feltámadott. Brian Addison lankadatlan érdeklődést mutat Margaret iránt.

Ep.8 Elhagyott

Megjelent: 2015-08-20

Tom lelkész új gyülekezete a feltámadottak menedékévé válik, ahogy egyre erősödik a féleleme és a gyűlöletkeltés. Bellamy és Fred seriff próbálnak a feltámadott-ellenes csoport nyomára akadni, hogy megakadályozzák a nagyobb bajt, Maggie pedig közel jár a vírus ellenszerének megtalálásához, de hihetetlen dolog történik: egy rémisztő emberrablás és egy rettenetes bűncselekmény miatt minden megtorpan.

Ep.9 Következmény

Megjelent: 2015-08-27

Arcadia lakói a közösség egyik szeretett tagját gyászolják. Rachael babájának őssejtjei tartalmazza a vírus ellenszerét, de amikor Rachael váratlanul eltűnik, Bellamy és Maggie szokatlan helyen keres segítséget. Henry megtudja az igazságot Margaretről és családja szerepéről a gyártűzben.

Ep.10 A jóslat

Megjelent: 2015-09-03

Az Arcadia lecsapó vihar áramszünetet okoz, Jacob pedig eltűnik Margarettel és a Langston családdal együtt, Bellamy pedig mindent megtesz, hogy megtalálja őket. Mindeközben a vihar egy új látogató érkezését jelzi, egy idegenét, akit különös szálak kötnek Bellamyhoz.

Ep.11 A hívő

Megjelent: 2015-09-03

James visszatérése baljós erőt szabadít a városra, különösen Bellamyre, akit szokatlan és nyugtalanító kapocs fűz a férfihoz. A kormányzati létesítményben raboskodó Margaret próbálja elkerülni a reflektorfényt, de a híre megelőzi, és más feltámadottak is felfigyelnek rá. Aztán rettenetes dolog történik Henryvel, ami mindenki hitét megrázza.

Ep.12 Elrabolva

Megjelent: 2015-09-10

Egy sor megmagyarázhatatlan eseményt követően Bellamy Rachael és magzata biztonságáért aggódik. James megjósolja, hogy a gyermek születése ősi gonoszságot szabadít majd a világra. Margaret összegyűjti a feltámadtakat a kormányzati létesítményben, és ingatag szövetséget köt Jamesszel, Bellamyt pedig figyelmezteti a kormányzati kapcsolata, hogy nagy dolgok vannak készülőben.

Ep.13 Viszont szeretve

Megjelent: 2015-09-10

James és feltámadtakból álló gyülekezete a Langston-házhoz indul, hogy megakadályozza Rachael szülését. Bellamy, Henry és Fred odabent ragadnak és felfegyverkeznek a harchoz, mert eltökélték, hogy megvédik a szeretteiket és a gyermeket. De mindannyiukat ugyanaz a kérdés emészti: vajon készen állnak szembenézni tetteik következményeivel?