3. évad

Londoni rémtörténetek 3. évad (2016)

Vissza a sorozat adatlapjára

Londoni rémtörténetek sorozat 3. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Londoni rémtörténetek sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 3. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 9

Főszereplők: Eva Green , Josh Hartnett , Timothy Dalton ,





Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2016-05-01

Az elhagyatott és hitében meghasonlott Vanessa csüggedten és összetörten kér segítséget dr. Sewardtól, az amerikai gyógyítótól, aki szokatlan módszerekkel kezeli a betegeit.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2016-05-08

Lily és Dorian megmentenek egy fiatal nőt. Sir Malcolm folytatja útját a rejtélyes Kaetenay-jel. Eközben Ethan váratlan segítséget kap Hekatétól. Dr. Frankenstein és dr. Jekyll terveket szőnek.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2016-05-15

Ethan vonakodva csatlakozik Hekatéhoz, és együtt vágnak át a sivatagon. Sir Malcolm és Kaetenay forró nyomra bukkan. A Szörnyeteg visszatér Londonba, és kétségbeesetten próbálja meg összeilleszteni korábbi életének szilánkjait.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2016-05-22

Amikor Vanessa új információt szerez egy múltbeli tapasztalatával kapcsolatban, meggyőzi dr. Sewardot, hogy egy újfajta hipnózis használatával repítse vissza az időben.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2016-05-29

Hekaté és Ethan a túlélésért küzd a kietlen új-mexikói sivatagban. Kaetenay elárulja Sir Malcolmnak az igazságot az Ethannel való kapcsolatáról. Eközben Londonban sikeresnek bizonyul az az adalék, amelyet dr. Jekyll tesz hozzá dr. Frankenstein szeréhez.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2016-06-05

Vanessa régi barátjához, Ferdinand Lyle-hoz fordul segítségért. A férfi bemutatja Catriona Hartdegennek, akiben Vanessa új szövetségesre talál. Lily, Dorian és Justine terve mozgásba lendül. Ethan, Sir Malcolm és Hekaté megérkezik Jared Talbot farmjára.

Ep.7 7. epizód

Megjelent: 2016-06-12

Kaetenay-nek látomásai vannak a közelgő végzetről. Dr. Frankenstein és dr. Jekyll egy valószínűtlen ellenféltől kap segítséget. A Szörnyeteg összeszedi minden bátorságát. Catriona segítségének köszönhetően Vanessa megtudja az igazságot.

Ep.8 8. epizód

Megjelent: 2016-06-19

Ethan, Sir Malcolm és Kaetenay visszatér Londonba. Dr. Seward felfedezi Renfield titkát, Ethan pedig dr. Frankenstein keresésére indul. Lily elmesél egy szívszorító történetet Brona Croft múltjából.

Ep.9 9. epizód

Megjelent: 2016-06-19

Ethan megtudja a sokkoló igazságot Kaetenay-ről. Dr. Seward hipnózissal kezeli Renfieldet. A Szörnyeteg fontos morális döntés elé kerül. Sir Malcolm, Kaetenay, dr. Seward és Catriona csatába száll Vanessa megmentéséért.