Hatodik sorozat

Birmingham bandája Hatodik sorozat (2022)

Vissza a sorozat adatlapjára

Shelbyék szörnyű veszteséget szenvednek. Tommy az ópium felé fordul a szesztilalom végén, és arra kényszerül, hogy szövetségre lépjen legrosszabb ellenségeivel.


Epizódok száma: 6

Főszereplők: Cillian Murphy , Paul Anderson , Sophie Rundle ,





Epizód lista

Ep.1 Fekete nap

Megjelent: 2022-02-27

A Shelby család egyik tagjának az élete árán meghiúsul egy gyilkossági kísérlet Mosley ellen. Négy évvel később a szesztilalom közelgő vége Tommyt Észak-Amerikába viszi.

Ep.2 Fekete ing

Megjelent: 2022-03-06

Hazaérkezése után Tommy a legvalószínűtlenebb emberekkel köt szövetséget, hogy vonzóbbá tegye a Jack Nelsonnak tett ajánlatát. A kis Ruby aggasztó kijelentést tesz.

Ep.3 Arany

Megjelent: 2022-03-13

Tommy siet, hogy megtalálja Esmét. Eközben Ada bemutatja Jack Nelsont Mosley-nak és Dianának. Arthur találkozik egy egykori függővel, aki megérti a küzdelmét.

Ep.4 Zafír

Megjelent: 2022-03-20

Az újabb veszteségtől sújtott Tommy elindul bosszút állni. A fasizmus közelről fenyegeti Adát. Sürgős üzenet érkezik a tuberkulózis klinikáról.

Ep.5 A pokolba vezet út

Megjelent: 2022-03-27

Tommy egyezséget köt Lindával. A Shelbyék között megbúvó besúgó új küldetést kap. Diana beleegyezik, hogy szívességet tegyen Tommynak – egy feltétellel.

Ep.6 Zár és kulcs

Megjelent: 2022-04-03

A besúgó megtudja, mikor és hol lesz Arthur egyedül. A börtönből frissen szabadult Michael nekifog a küldetésének. Finn Shelbyék iránti hűségét próbára teszik.