1. évad

Túl a kerítésen 1. évad (2014)

Vissza a sorozat adatlapjára

Túl a kerítésen sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Túl a kerítésen sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 10

Főszereplők: Elijah Wood , Collin Dean , Melanie Lynskey ,





Epizód lista

Ep.1 Az öreg malom

Megjelent: 2014-11-03

Elveszve egy titokzatos erdőben, a két testvér, Wirt és Gregory, összetalálkoznak egy öreg favágóval, aki arra figyelmezteti őket, hogy óvakodjanak a rémisztő szörnytől, aki fel alá járkál az erdőben.

Ep.2 Szellemváros

Megjelent: 2014-11-03

Beatrice, a rigó felajánlja Wirtnek és Gregnek, hogy elvezeti őket az erdők jó asszonyához, Adelaide-hez, aki segíthet nekik hazajutni. Wirt azonban visszautasítja a segítséget, és óriási felfordulásba cseppennek a pottsfieldi aratási fesztiválon.

Ep.3 Bolondozás a suliban

Megjelent: 2014-11-04

Wirt, Greg és beatrice egy iskolához érnek, ahol állatokat tanit olvasni egy kedves tanárnő, majd találkoznak egy kedves jótevővel, és egy megszökött gorillával.

Ep.4 A vendégváró fogadó

Megjelent: 2014-11-04

Beatrice kinn marad az esőben egy agyatlan lóval, amig Wirt és Greg megkérdezi a fogadóban szórakozó embereket, hogy merre kell tovább menniük, ám itt egy kis meglepetés várja őket az Ismeretlennel kapcsolatban.

Ep.5 Őrült szerelem

Megjelent: 2014-11-05

A milliomos Quincy Endicott-ot egy gyönyörú szellem kiisérti, vagy lehet, hogy kezd megőrülni? Greg és Fred a ló, kideriiti. Eközben Wirt és Beatrice beszorulnak egy szekrénybe, miközb en egy kis apró után kutatnak.

Ep.6 Béka-országi altatódal

Megjelent: 2014-11-05

Wirt és Greg felszöknek egy békaországba tartó kompra, hogy eljussanak Adelaide-hez, de miért viselkedik Beatrice olyan furcsán? Greg elérzékenyül, amikor rájön, hogy a saját békája talán jobb életet élhetne kétéltú honfitársaival.

Ep.7 A csengő parancsa

Megjelent: 2014-11-06

Váratlan következmények sorozata után a csapat kettészakat. Wirt találkozik Loma-val, a fiatal lánnyal, akit házimunkára kényszeriitenek egy varázs-csengő segiitségével. Vajon Wirt és Greg meg tudja menteni Lorna-t, a gonosz mostohától?

Ep.8 Felhőország

Megjelent: 2014-11-06

Wirt és Greg lepihennek egy kicsit, és eljutnak egy virágokkal teli, meseszép álomvilágba, ahol Greg-nek meg kell küzdenie az Északi Széllel. Wirt feladja a reményt, hogy hazajusssanak, Greg pedig rájön, hogy csak álmodozással nem érnek célhoz.

Ep.9 Irány az ismeretlen

Megjelent: 2014-11-07

Wirt és Greg megtudja az Ismeretlen-be való bejutás eredetét.

Ep.10 Az Ismeretlen

Megjelent: 2014-11-07

A Szörny megjelent. Az utolsó fejezet kezdődik.