Season 1

Az Árnyak Évad 1 (2014)

Vissza a sorozat adatlapjára

Relu Oncescu látszólag egyszerű bukaresti taxis, feleséggel és két gyerekkel. Pedig valójában kettős életet él, másodállásban ő a Kapitány névre hallgató helyi gengszter behajtója.


Epizódok száma: 8

Főszereplők: Șerban Pavlu ,





Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2014-12-28

Relu, a bukaresti taxis kettős életet él. Az egyikben boldog, családos ember két gyerekkel, míg a másikban pénzbehajtóként dolgozik Capitanunak, a nagyhatalmú helyi gengszternek. Capitanu elégedetlen a fiával, Teddyvel, és Relura hagyja, hogy mutassa meg neki, milyen az élet valójában. Reggel Relu észreveszi telefonján az üzeneteket és a nem fogadott hívásokat Ginától a feleségétől, majd a kórházba rohan, miután kiderül, hogy a tizenkét éves fia, Chuckie az intenzív osztályon fekszik.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2014-12-28

A parkban történt beszélgetés során Nico arra kéri Relut, hogy szerezzen vissza egy csapat prostit, akik Capitanu védelme alatt állnak, de elrabolták őket. Az akció során Relunak magával kell vinni Teddyt is, a főnöke fiát, bár nem kedveli őt. Végül azonban a fiú a segítségre lesz. Eközben Relu felesége, Gina a gyerekekkel a szomszéd Codrinnál töltik a délutánt, aki nagyon kedves velük. Teddy látja, amikor Relu találkozik a lányával, Magdával. Mr. Puiunak az az érzése, hogy valami nincs rendben.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2015-01-04

Capitanu elégedett, mert úgy látja, hogy a fia, Teddy is képes intézni az ügyeket. Capitanunak fontos üzleti találkozója van Mr. Tomával. Relunak pénzt kell elhoznia egy orvostól, ám a dolgok bonyolódni kezdenek, és Nico elégedetlen. Teddy és Magda látszólag kedvelik egymást. Relu nem örül ennek, és megtiltja neki, hogy újra találkozzanak. Gina véletlenül rátalál egy doboznyi ékszerre, és kitör a balhé a családban. Az utolsó pillanatban betoppan Mr. Puiu és kimenti Relut a kínos szituációból.

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2015-01-11

Gina rájön, hogy a férje mivel keresi valójában a pénzt. Követi Relut, ahogy az találkozik egy nővel az edzőteremben, de nem sikerül lelepleznie a férjét. Tanase rábeszéli Relut, hogy vegyen részt egy törvénytelen ügyben, de végül az utolsó pillanatban visszamondja azt. Relu egy esküvőre tart Ginával, amikor váratlan kitérőt kell tennie, hogy megmentse Tanasét és társát. A dolgok irányítása azonban kicsúszik a keze közül, amikor egy ember zuhan a taxi motorháztetőjére, amiben Gina várakozik.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2015-01-18

Miután kiderül az igazság, Gina nem tűri meg Relut a házban, így pubokban tölti az éjszakákat. Magda üzenetet vár Teddytől, Chuckie karatézásba menekül, Mr. Puiu nem hajlandó elhagynia szobát, Gina pedig füstöl, akár a gyárkémény. Az orvos a váratlan látogatás során rájön, hogy Relunak felesége van és két gyermeke. Capitanu elégedetlen Relu szolgálataival, ezért ingyen kell dolgoznia: pénzt kell elhoznia egy constancai szenátortól. Az elején minden a terv szerint megy, de a dolgok összekuszálódnak.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2015-01-25

Puiunak gondjai vannak az emlékezetével, ezért az orvos barátjához fordul. Chuckie verekedésbe keveredik az iskolában, az igazgató behívja Relut és Ginát. Capitanu rájön, hogy Relu nem fejezte be a kiszabott feladatot, és elönti a düh. Teddy figyelmeztetni akarja Relut, de közben hosszú idő után újra találkozik Magdával. Mr. Puiu meglátogatja Relut, aki elmondja neki, hogy szeretne kiszállni az alvilágból, és visszamenni a családjához. Capitanu Relut keresi, és azzal vádolja Nicót, hogy védi őt.

Ep.7 7. epizód

Megjelent: 2015-02-01

Puiu felkerül a maffia feketelistájára, mindenki rá vadászik. Relu hazatér, és elhatározza, hogy változtatni fog az életén. Amikor Relu elmegy meglátogatni Capitanut a kórházba, ráébred, hogy a főnöke már rég figyelteti, és a családja veszélyben van. Egyetlen esélye, ha megtalálja Puiut és visszaszerzi tőle az ellopott pénzt. Miután beszél Nicóval, elhatározza, hogy helyrehozza a dolgokat és belevág az eddigi legnehezebb munkába. Gina megtudja, hogy Puiu mit adott Chuckie-nak.

Ep.8 8. epizód

Megjelent: 2015-02-08

Miután az évadzáró részben majdnem életét veszti, Relu hazatér, és rájön, hogy a Capitanutól ellopott pénz a házában van. Amikor Teddy meglátogatja apját a kórházban, rájön, hogy Relu veszélyben van, ezért elrohan, hogy megtalálja Magdát. Arra kéri, hogy szökjön meg vele, de közben talál valamit, ami mindent megváltoztat. Nicónak a zsaruk segítségével sikerül megszabadulnia Sabintól. Relu le akar számolni Capitanuval, ám az egész családot ott találja. Magda és Teddy mindenkit meglepnek a lépésükkel.