Season 1

Suttogók Évad 1 (2015)

Vissza a sorozat adatlapjára

Szeretünk játszani a gyermekeinkkel. De mi történik akkor, ha valaki más is játszadozni kezd velük? Valaki, akit nem ismerünk. Akit nem látunk... Akit nem hallunk... A Suttogókban egy ismeretlen erő manipulálja azokat, akiket a legjobban szeretünk, hogy elképzelhetetlen szörnyűségeket vihessen végbe.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Lily Rabe , Barry Sloane , Milo Ventimiglia ,





Epizód lista

Ep.1 X jelöli a helyet

Megjelent: 2015-06-01

Több gyermek is beszámol új képzeletbeli barátjáról, Drillről. A szülők azonban nem sejtik, hogy ez a barát nem is annyira képzeletbeli, mint azt gondolnák. A különös játék akkor válik igazán veszélyessé, amikor az FBI gyermekspecialistája, Claire Bennigan is nyomozni kezd. Claire még mindig gyászolja férje, Sean elvesztését, aki katonai repülőgépe lezuhanásakor vesztette életét. Még mindig keresi a helyét egyedülálló szülőként fia, Henry mellett, aki egy betegség miatt elveszítette a hallását. Ám azt nem tudja, hogy titokban Henry is beszélget Drillel.

Ep.2 Bújócska

Megjelent: 2015-06-08

Miközben John Doe folytatja titokzatos küldetését, Claire megpróbálja visszatartani a másik irodából érkezett fantomképet, és saját szakállára kezd nyomozásba. Lena megtudja, hogy Wes beszélt az ügyről Claire-rel, és nem örül túlzottan, Drill pedig tovább folytatja veszélyes játékát Minxszel, Henryvel és Harperrel.

Ep.3 Ütközés

Megjelent: 2015-06-15

Sean fogjul ejti Dr. Maria Benavidezt, miközben egy ismeretlen entitás továbbra is vakon vezeti egy titokzatos helyre, Claire és Wes pedig tovább nyomoz Sean múltjával kapcsolatban, és rábukkannak következő célpontjára.

Ep.4 Leépülés

Megjelent: 2015-06-22

Miközben Minx próbálja meggyőzni a kiábrándult Henryt, hogy játsszon még egy játékot Drillel, Claire és Wes versenyt fut az idővel, hogy megakadályozzák John Doe szörnyű balesetét, amely milliók életébe kerülhet.

Ep.5 A felszín alatt

Megjelent: 2015-06-29

Claire beszél Seannel, aki semmit sem tud közös életükről, és próbálja emlékezésre bízni… bármivel kapcsolatban. Wes rájön valamire, és visszaindul Maliba, hogy újból megvizsgálja a fulguritot, Lena pedig rajta tartja a szemét Minxen, mert gyanakodni kezd, hogy még mindig tartja a kapcsolatot Drillel.

Ep.6 Az íjász

Megjelent: 2015-07-06

Hihetetlen dolgok derülnek ki Drillről, miközben Claire elbeszélget egy csapat gyerekkel, akikkel kapcsolatba lépett, Wes pedig rémisztő felfedezést tesz Drill lehetséges küldetésével kapcsolatban.

Ep.7 Kerül, amibe kerül

Megjelent: 2015-07-13

Wes találkozik az Egyesült Államok elnökével, hogy tájékoztassa csapata felfedezéséről a Drillhez tartozó titokzatos tárggyal kapcsolatban. Mindeközben Seanre börtönbüntetés vár, mert együttműködött Drillel, Lena pedig megpróbál kapcsolatba lépni az idegennel Minx segítségével.

Ep.8 Üres szemek

Megjelent: 2015-07-20

Claire és Sean egy olyan férfit keres, akinek már volt egy halálos találkozása Drillel – 30 évvel ezelőtt.

Ep.9 Megtört gyerek

Megjelent: 2015-08-03

Claire, Sean, Wes és Lena megpróbálja feltárni egy férfi múltját, aki 30 évvel ezelőtt találkozott Drillel először, mert így talán leszámolhatnak ellenfelükkel, még mielőtt Drill jutna el először a férfihoz.

Ep.10 Legmélyebb félelmeink

Megjelent: 2015-08-10

Tervet eszelnek ki Drill csapdába csalására és energiájának elszívására, hogy így végezzenek vele. De nem járnak sikerrel, Drill pedig halálos bosszút áll.

Ep.11 Honvágy

Megjelent: 2015-08-17

Wes meggyőzi az elnököt, hogy hadd gyűjtse össze a gyermekeket egy védett zónában, mert abban bízik, hogy Drill így meggyengül, és végre legyőzhetik láthatatlan ellenfelüket.

Ep.12 A sötét utazó

Megjelent: 2015-08-24

Drill átveszi az irányítást az egyik gyermek felett, de senki sem tudja, hogy pontosan kiről van szó, ami csak félelmet és zavart szül.

Ep.13 A játék vége

Megjelent: 2015-08-31

Drill rejtélyes végjátéka kezdetét veszi, a csapatnak pedig minden leleményességére szüksége van, hogy közbelépjen, mielőtt a terv halálos véget érne.