2. évad

Goldie és Mackó 2. évad (2017)

Vissza a sorozat adatlapjára

Goldie és Mackó sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Goldie és Mackó sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 23

Főszereplők: Natalie Lander , Georgie Kidder ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 Goldie nagy kalandja / A levakarhatatlan Lila Troll

Megjelent: 2017-09-18

Goldie-nak támad egy ötlete, hogy utazzanak el a Holdra és szerezzenek egy holdkövet Mackónak. Amikor Goldie megment egy trollt, az azt hiszi, hogy hálából örökre neki kell megvédenie Goldie-t.

Nincs kép

Ep.2 Ha jó rád a cipellő / A királyi sajt-rejtély

Megjelent: 2017-09-19

Miután rátalál az üvegcipellőre, Goldie-nak választania kell legjobb barátja és a hercegnői cím között. Goldie és Mackó segít kideríteni, hogy ki ette meg a sajtot a Királyi Sajtfesztiválon.

Nincs kép

Ep.3 Bálnamese / Kis Horner edző

Megjelent: 2017-09-20

Farkas ellopja a könyvet, melyet Tojás Tóbiás elkezdett felolvasni Goldie-nak, Mackónak és barátaiknak. Miután Goldie lesérül, talál maga helyett egy cserejátékost a nagy boglárkalabda mérkőzésre.

Nincs kép

Ep.4 Hopp, a menyét / Tündér keresztanya büntetése

Megjelent: 2017-09-21

Egy menyét látogat Tündérmese erdőbe a Muffin Cserebere során. Amikor Tündér keresztanya pálcáját elveszik, Goldie és Mackó megmutatja neki hogyan tud segíteni az embereken varázslat nélkül.

Nincs kép

Ep.5 Kádáradás / Figyelj! Egy snyárk!

Megjelent: 2017-09-25

Goldie, Mackó és Tóbiás egy hatalmas fürdőkádat használnak medenceként, de a víz véletlenül kifolyik a kádból. Papa elmesél egy történetet Goldie-nak és Mackónak egy legendás lényről, a Snyákról.

Nincs kép

Ep.6 Törpe családi találkozó / A tündéri Norm

Megjelent:

Törpe kuzinja, Zörgőfürge ellátogat Törpe családi találkozójára. Goldie és Mackó vigyáz Törpe unokaöccsére, Normra, aki egyelőre nem tudja irányítani varázserejét.

Nincs kép

Ep.7 Farkas titka / Garázda tündék

Megjelent:

Egy rejtélyes regény által Goldie és Mackó ihletet kap és nyomozókká válnak, akik egy rejtély megoldásán dolgoznak. Mrs. Locks visszatér egyik utazásából és magával hoz néhány potyautas tündét.

Nincs kép

Ep.8 Téli harangjáték nap

Megjelent:

Amikor Farkas azt tervezi, hogy tönkreteszi a téli harangjáték napot, Goldie-nak és Mackónak akcióba kell lendülnie, hogy megmentsék a havas ünnepet.

Nincs kép

Ep.9 A Meseerdő kvartett / A hajkalamajka

Megjelent:

Mackó próbálja megtalálni a módját, hogy énekelni tudjon a királyi kvartettben és közben el tudjon menni az edzésre is Goldiékkal. Goldie egy varázssampont használ, hogy rendbe hozza Mackó haját a fotónapra.

Nincs kép

Ep.10 Farkas a dob mögött / Elölről Goldie

Megjelent:

Amikor Jack nem tud dobolni Goldie és Mackó bandájában, Farkas beugrik helyette. Goldie az Elölről varázslatot használja, hogy minden tökéletes legyen mire May nagyi megérkezik.

Nincs kép

Ep.11 Mézeskalács Jimmy Fantasztikus erdeje / Nyulam-bajom

Megjelent:

Mackó, Tojás Tóbiás és Piroska egy mágikus társassal játszik és belecsöppennek a játékba. Amikor Törpe nem megfelelően eteti nyusziját, az hatalmas méretűre növekszik.

Nincs kép

Ep.12 Tójás Tóbiás túrája / Mary Mary

Megjelent:

Amikor Papamackó megfázik és nem tudja elvinni a gyerekeket túrázni, Tóbiás vállalja a túravezetést. Goldie unokatestvére, Mary Mary látogatóba érkezik és Goldie teljesen más dolgokat szeretne csinálni, mint ő.

Nincs kép

Ep.13 Amit csak kívánsz / Szavazz Goldie-ra!

Megjelent:

Goldie és Mackó rábukkannak egy varázslámpásra, ami egy kívánságot tartogat nekik. Goldie és Jack mindketten indulnak a klubvezetői választáson és lehetetlen ígéreteket tesznek a győzelemért.

Nincs kép

Ep.14 A másik Phil / Tojás Tóbiás nyomoz

Megjelent:

Amikor Farkas testvére látogatóba érkezik, Farkas úgy dönt, hogy rokona helyébe lép, hogy részt vehessen ingyenes kezeléseken. Tóbiás kedvenc írója egy vacsorára jön, de eltűnik az étkezés alatt.

Nincs kép

Ep.15 Lóvá teszlek / Röfik mínusz Twigs

Megjelent:

Hogy segítsen az eltévedt lónak megtalálni gazdáját, Tündér keresztanya emberré változtatja őt. Amikor Twigs együtt lóg Goldie-val és Mackóval, Brix és Baley úgy dönt, többé nincs szükségük barátjukra.

Nincs kép

Ep.16 Lúdanyó szabadon / Billy, a kölyök

Megjelent:

Amikor Lúdanyó raja elrepül, szüksége van valaki másra, akinek gondját viselheti. Mackó régi barátja, Billy látogatóba érkezik, de Mackót zavarja barátja túl kemény viselkedése.

Nincs kép

Ep.17 Kristálytiszta / A termetes termés betermelése

Megjelent:

A kristálygömb megsérül és ez hatással van Mackó jövőjére, de Goldie megígéri, hogy vigyáz barátjára. Goldie és Mackó megegyeznek, hogy leszedik az óriásparadicsomot a kertből, de rájönnek, hogy ez nagyobb feladat, mint gondolták.

Nincs kép

Ep.18 Hüvelyk banda / A farkas, aki farkast kiáltott

Megjelent:

Miután Mama Mackó gyűrűje eltűnik, a gyerekek segítséget kérnek a Hüvelyk bandától, hogy segítsenek megkeresni nekik. Miután Farkast megvádolják egy olyan tettel, amit el sem követett, Goldie és Mackó segítenek kideríteni az igazságot.

Nincs kép

Ep.19 A nagy csobbanás / Sokáig éljen a győzedelmes medve!

Megjelent:

Mackó megpróbál néhány újítást végezni Papa csónakján Apák napja alkalmából. Miután elveszítik a kontrollt a szélmalom felett mindenki azon munkálkodik, hogy megállítsák és azt hiszik, hogy Mackó volt, aki megmentette a napot.

Nincs kép

Ep.20 Pitli úr / Goldie biciklizni tanul

Megjelent:

Amikor Jack és Jill új barátja, Pitli úr eltűnik, Goldie és Mackó segít a keresésben. Mackó biciklizni tanítja Goldie-t.

Nincs kép

Ep.21 Vivá, Don Huevo / A varázsbilincs

Megjelent:

Egy varázslat miatt Tóbiás azt képzeli, hogy ő egy hős, aki egy merész mentőakcióra készül. Egy varázslat során Goldie és Farkas véletlenül egy bilincsbe kerül.

Nincs kép

Ep.22 Tess, a Gigantesz / Piroska elköltözik

Megjelent:

Goldie és Mackó egy tökéletes barátot talál Óriásnak, de idegesíti őt új barátja. Miután apukája új munkát kap, Goldie és Mackó megpróbálja visszatartani Piroskát, aki el akar költözni.

Nincs kép

Ep.23 Melyik macska melyik? / A 'Csokit vagy csínyt' gubanc

Megjelent:

Goldie és Mackó Ginger macskájára vigyáznak, de a végén macskatasztrófa alakul ki. Amikor a Halloween közeledik Tündérmese erdőbe, Goldie és Mackó lázasan készülődik és próbálják megtalálni a megfelelő jelmezt maguknak.