6. évad

A holnap legendái 6. évad (2021)

Vissza a sorozat adatlapjára

A holnap legendái sorozat 6. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A holnap legendái sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 6. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 15

Főszereplők: Caity Lotz , Tala Ashe , Jes Macallan ,





Epizód lista

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 2021-05-02

A Sorsszövők feletti győzelem megünneplésének estéje után a Legendák hamar rájönnek, hogy Sarának nyoma veszett. Ava elküldi Roryt és Behradot, hogy kiderítsék, ki segíthet megtalálni Sarát, miközben Constantin varázslattal próbálkozik. Mindeközben Sara minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy megpróbáljon megszökni, de megdöbben, amikor rájön egyik elrablójának kilétére.

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 2021-05-09

A Legendák az 1950-es évek San Bernadinojában üldözik az egyik űrlényt, és rá kell jönniük, hogy mi okozza a kisvárosban eluralkodó falási rohamokat. Mindeközben Sara kényszerleszállás után megpróbál kidolgozni egy tervet, majd összefut valakivel, akiről kiderül, hogy nem más, mint Amelia Earhart.

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 2021-05-16

A holnap legendái 6. évad 3. epizódja, 3. epizód című rész vetítésének időpontja 2021-05-16

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 2021-05-23

A Legendák csak döbbenten állnak, amikor Rory átveszi az irányítást, és sikerül megtalálnia az egyik fontos űrlény tartózkodási helyét. Csak sajnos a kubai rakétaválság közepén landolnak. A csapat úgy dönt, hogy különválnak: Nate és Zari együtt próbálja meg megakadályozni a nukleáris katasztrófát Kennedy elnökkel, miközben Behrad megkísérli újkeletű barátságát arra felhasználni, hogy megállítsa Castrot még a háború kirobbantása előtt. Mindeközben Rory meglepő alkut köt Spooner segítségével, ami lehetővé teszi, hogy egyedül induljon Sara felkutatására.

Ep.5 5. epizód

Megjelent: 2021-06-06

Astra halandóként komoly nehézségekkel küzd, amikor Constantine iránymutatása nélkül kénytelen alkalmazkodni a való világhoz. A frusztrált és magányos Astra új barátot talál magának, aki megígéri, hogy segít neki, de oly megrögzötten keresi a könnyű kiutat, hogy az súlyos következményekkel járhat a hozzá legközelebb állók számára. Mindeközben Sara összefut azzal az emberrel, aki az elrablásáért felelős, és megpróbál másokat is meggyőzni arról, hogy segítsenek neki megszökni.

Ep.6 6. epizód

Megjelent: 2021-06-13

Mick magával viszi a Waveridert és Kaylat, hogy megtalálja Sarát, de kénytelenek lesznek félrerakni az ellenségeskedést, amikor azon a bolygón landolnak, ahol gyanújuk szerint Sarát fogva tartják. Miután űrlények támadásáról számolnak be, a Legendák visszatérnek az új központba, ahol Spooner és Astra is megpróbál kapcsolatba lépni az űrlénnyel. Mindeközben Sara azt tervezi, hogy a vonzerejét használja Bishoppal szemben, és így próbál meg megszökni.

Ep.7 7. epizód

Megjelent: 2021-06-20

Ava használhatatlan, a Legendák pedig egy végső elkeseredett kísérletet tesznek arra, hogy megakadályozzák Sara elrablását, még ha tudják is, hogy ezzel megváltoztatják az idővonalat. Sara komoly felfedezést tesz saját magával kapcsolatosan, és megdöbben, amikor Rory rátalál a rejtélyes bolygón. Mindeközben Spooner betekintést nyer abba, hogy milyen lenne az élete akkor, ha nem csatlakozott volna a Legendákhoz.

Ep.8 8. epizód

Megjelent: 2021-06-27

Most, hogy végül mindannyian együtt vannak, a Legendák Nate-től várják, hogy mindent elrendezzen a vadnyugaton, ahova egy űrlény felkutatása céljából ment. Sara megpróbálja a dolgokat a normál kerékvágásban tartani, ezért elmond egy megdöbbentő titkot Avának és a csapatnak. Constantine arra számít, hogy Garynek lesz megoldása az ő problémájára. Spooner és Astra összeférhetetlen személyiségük ellenére is kénytelen együttműködni, ami végül segít nekik a maximumra fokozni erejüket.

Ep.9 9. epizód

Megjelent: 2021-07-11

Behrad csalódott, mert a Legendák megfeledkeztek a születésnapjáról. Mindeközben Rory viselkedése egy kissé megváltozott, ezért Sara és Gary elhatározza, hogy kideríti, mi történt, de Rory váratlan híreket kap lányától, Litától.

Ep.10 10. epizód

Megjelent: 2021-07-18

Constantine megszállottan próbálja visszaszerezni varázserejét, ezért meggyőzi Spoonert, hogy csatlakozzon hozzá a Birodalmi Forrás felkutatására indított küldetése során. A spanyol polgárháború végére érkeznek meg, Spooner pedig váratlanul kötődni kezd valakihez, akiről úgy érzi, hogy védelemre van szüksége. Mindeközben Sara és Lita Rory egészségéért aggódik, ezért megpróbálják meggyőzni őt, hogy vegye komolyan az állapotát.

Ep.11 11. epizód

Megjelent: 2021-08-08

Amikor a Legendák rálelnek egy újabb űrlénykapszulára, megtalálják azt az eszközt, amely áttranszportálja őket egy kozmikus tekepályára. Spooner az aktuális bajnokok ellen fogad annak érdekében, hogy visszajuthassanak a Waveriderre, de nem mindenki fogadja kitörő örömmel a tervet, amikor rájönnek, hogy mi vár rájuk. Mindeközben Nate romantikus randevúra megy Zarival, de semmi sem halad a tervek szerint. Behrad és Gary megpróbálja elvonni Ava figyelmét az esküvőszervezésről.

Ep.12 12. epizód

Megjelent: 2021-08-15

A Legendák készen állnak arra, hogy hazatérjenek, de miután Constantine túlterhelte Gideont, kénytelenek lesznek a hagyományos módon utazni annak érdekében, hogy takarékoskodni tudjanak a hajó energiájával. Eközben megpróbálják szórakoztatni önmagukat, de a feszültség a tetőfokra hág, ezért Gary azt javasolja, hogy nyomozós játékkal múlassák az időt. Mindeközben Rory és Gary a Waveriderre váratlanul érkező vendéggel foglalkozik.

Ep.13 13. epizód

Megjelent: 2021-08-22

A Legendák riadókészültségben vannak, a kéretlen vendéget őrizetbe vették, és Avát bízzák meg azzal a feladattal, hogy kikérdezze őt Nate és Sara felügyelete alatt. Rory szörnyű tervet forgat a fejében, Gary pedig minden tőle telhetőt megtesz, hogy segítsen végrehajtani azt. Mindeközben Zari Astra és Spooner segítségét kéri ahhoz, hogy rájöjjön, mi történik Constantine-nal.

Ep.14 14. epizód

Megjelent: 2021-08-29

Amikor Astra és Spooner véletlenül potyautassá válik, megtudják, hogy Constantine még mindig a Birodalmi Forrást keresi, majd pedig az 1920-as évekbeli Texasban találják magukat. A többi Legenda szorult helyzetbe kerül, ezért előállnak egy tervvel, hogy segítséget szerezzenek: Roryt használják csaliként, aminek megvan az az előnye is, hogy Rory ismét rátalálhat valamire, ami igen fontos számára. Mindeközben Spooner olyan információkhoz jut a múltjával kapcsolatosan, amelyekre nem számított.

Ep.15 15. epizód

Megjelent: 2021-09-05

Amikor Sara rájön Bishop tervére, Ava meggyőzi Sarát, hogy engedje meg a Legendáknak, hogy kivételt tegyenek a szabály alól, és segítsenek az ellencsapásnál. Behrad érdekes tervvel áll elő, amely lehetővé teszi Sara számára, hogy kapcsolatot létesítsen egy régi barátjával. Mindeközben egy csata közepén Sara és Ava fontos döntést hoz, de a csapat segítségére is szükségük van a megvalósításhoz.