1.Évad

Lucifer az Újvilágban 1.Évad (2016)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az ördög, azaz Lucifer Morningstar (Tom Ellis) a sorozat főhőse sármos és ellenállhatatlan emberi alakot öltve a város lakóinak legsötétebb titkai után vizslat. Amikor egyik kiszemeltje brutális gyilkosság áldozata lesz, a férfi belebotlik az ügyet vizsgáló Chloe Decker (Lauren German) nyomozóba, és a fejébe veszi: segít a tettes kézre kerítésében. Hiszen mi okozhatna nagyobb örömöt az ördögnek a Földön, mint az, amit a pokolban is naphosszat végez: a gonoszak büntetése.


Epizódok száma: 13

Főszereplők: Tom Ellis , Lauren German , Kevin Alejandro ,





Epizód lista

Ep.1 Az ördög sohasem alszik

Megjelent: 2016-01-25

Lucifer számára az alvilág már-már kezd unalmassá válni, ezért úgy dönt, hogy elhagyja a Pokolt és Los Angelesbe költözik. Döntése alaposan felbosszantja az Urat, ám Lucifer szeretné megbosszulni egy volt ügyfele halálát, ezért összeáll a csinos Chloe Decker nyomozóval. Próbál udvarolni neki, de megdöbbentő módon Chloera nem hat az ördögi báj…

Ep.2 Lucifer, ül. Jó ördög.

Megjelent: 2016-02-01

Lucifer megjelent a Földön és – ördögtől nem megszokott módon – megmentett egy emberi életet! A szerencsés nyomozónő, Chloe új ügyében egy színész fiának halála miatt nyomoz, ezalatt Amenadiel és Maze azon van, hogy Lucifert visszaterelje a Pokolba. Lucifer azonban jól érzi magát, ám sok dolgot nem ért, ezért keresi a csinos agyturkász társaságát.

Ep.3 A trónbitorló

Megjelent: 2016-02-08

Egy 22 éves hátvéd medencéjében egy halott lányt találnak, a férfi a fő gyanúsított. Lucifer úgy gondolja, hogy a sportoló ártatlan, ezért Chloéval a valódi tettes után erednek.

Ep.4 Férfias játékok

Megjelent: 2016-02-15

Lucifer szerint az egyetlen módja annak, hogy kiábránduljon Chloeból csak az, hogy lefekszik a nővel – aki persze kevésbé lelkesedik az ötletért. A furcsa pár legújabb esete egy eltűnt lány, aki nem sokkal a városba érkezése után nyomtalanul felszívódott.

Ep.5 Halálos tett

Megjelent: 2016-02-22

Lucifer annyira elbűvöli Chloe felettesét, hogy a nő kénytelen társként dolgozni a férfival. Halandósága határait feszegetve Lucifer csakhamar egy bandaháború közepén találja magát.

Ep.6 Isten kedvenc angyala

Megjelent: 2016-02-29

Egy Luciferhez tartozó tárolót elrabolnak, ami aztán felbukkan Chloe legújabb ügyének vizsgálata során is.

Ep.7 Szárnysegéd

Megjelent: 2016-03-07

Lucifer továbbra is keresi a szárnyait, a férfi Amenadiel segítségét kéri. Eközben Chloe tovább nyomoz a Palmetto-ügyben.

Ep.8 Hátba szúrás

Megjelent: 2016-03-14

Lucifer és Chloe egy terapeuta halála ügyében nyomoz, eközben a férfi egyre féltékenyebb, ugyanis Dan és Chloe a Palmetto-ügy kapcsán mind közelebb kerülnek egymáshoz.

Ep.9 A pap bemegy a kocsmába

Megjelent: 2016-03-21

Lucifer kénytelen együttműködni egy pappal: Chloe ugyanis egy kábítószercsempész-banda után nyomoz, akik egy ifjúsági központot felhasználva terítik árujukat a környéken.

Ep.10 Papa

Megjelent: 2016-03-28

Lucifer és Chloe egy híres séf halálát vizsgálja: gyanújuk szerint a férfit valaki a személyzet tagjai közül mérgezte meg. A nyomok a séf nemrégiben hazatért, heroinista fia felé vezetnek.

Ep.11 Szent Lucifer

Megjelent: 2016-04-11

Miután nem használta ki a részeg Chloe felajánlkozását, Lucifer úgy dönt, hogy új életformát vált és ezentúl csak a jószándék vezérli. Malcolm elmondja Dannek, hogy miért tért vissza a Pokolból, Maz pedig meglátogatja Amenadielt.

Ep.12 Hajrá Lucifer

Megjelent: 2016-04-18

Chloe és Lucifer egy sátánista szekta után nyomoz. Ezalatt Amenadiel és Malcolm egymásnak ugrik.

Ep.13 Vissza a pokolba

Megjelent: 2016-04-25

Amenadiel megszökteti Lucifer a rendőrségről. Chloe és Dan is meg van győződve a férfi ártatlanságáról.