1. évad

A csodálatos kutyadoki 1. évad (2004)

Vissza a sorozat adatlapjára

A csodálatos kutyadoki sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A csodálatos kutyadoki sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 26

Főszereplők: Cesar Millan ,





Epizód lista

Ep.1 Nunu és Kane

Megjelent: 2004-09-13

Cesar segít az ördögi Chihuahua-nak és a neurotikus Dán Dognak.

Nincs kép

Ep.2 Opie and Flirt

Megjelent: 2004-09-14

Az Opie nevű fekete labrador kedves, sőt bűbájos az emberekkel, a többi négylábú jelenlétében azonban belebújik az ördög. Flirt, a kínai kopasz kutya még nála is problémásabb: annyira energetikus, hogy az már-már a neoretikusság határát súrolja. Vajon pozitív irányba lehet-e terelni eme rossz ebek negatív energiáit? Cesar megpróbálkozik a látszólag lehetetlennel.

Nincs kép

Ep.3 Ruby and Rana

Megjelent: 2004-09-15

A Ruby nevű vizsla szerfelett ideges természetű, s belső nyugatlanságát rendszerint a közelben lévők összeharapásával vezeti le. Rana viszont „csak” akkor ugat, ha a kenyér kiugrik a piritóssütőből; ha kikapcsol a mikrohullámú sütő; vagy ha megszólal a telefon... Cesar a felbolydult családi otthonokba látogat, a helyzetet normalizálandó.

Nincs kép

Ep.4 Boomer and Josh

Megjelent: 2004-09-16

Cesar egy ugató Chesapeake Bay Retrieverrel és egy agresszív Uszkár / Schnauzer keverékkel foglalkozik.

Nincs kép

Ep.5 Harry and Brooks

Megjelent: 2004-09-17

A Német Juhász keverék kevésbé agresszív viselkedést tanul a kerékpárok és a gördeszkák közelében, és segít a Swiss Mountain Dog-nak a lámpákkal kapcsolatos megszállottságát leküzdeni.

Nincs kép

Ep.6 Sueki and Coach

Megjelent: 2004-09-20

Harry-vel csupán egy baj van: séta közben mindenre és mindenkire támad, ami és aki kerekeken gurul – jaj annak a biciklistának, görkorcsolyásnak vagy gördeszkásnak, aki óvatlanul túl közel halad el mellette! Brooks-t, az entlebuchi havasi kutyát ezzel szemben a fények és árnyékok hozzák izgalomba – olyannyira, hogy sétái nagy részét kimerítő idegfeszültségben tölti miattuk. Cesar mindkét páciensnél ugyanazt a receptet követi: megtanítja őket kizárólag a sétára összpontosítani, minden más zavaró tényezőt kizárva izgatott elméjükből. Coach, az agresszív, fegyelmezhetetlen boxer nemrégiben súlyos hibát követett el: megaharapta az egyik szomszédot, minek eredményeként most egy menhelyen várja a halálos injekciót. Vajon sikerül-e bebizonyítania Cesarnak, hogy Coach igenis életre való kutya? Suekivel sokkal kisebb a baj: nem viseli el magán a pórázt, lehetetlenné téve a biztonságos sétáltatást. Cesar örömmel vállalja az engedetlen eb bőrszíjra szoktatását, annál is inkább, mert Sueki esete távolról se nevezhető egyedinek.

Nincs kép

Ep.7 Slick and Pepper

Megjelent: 2004-09-21

Slick, a fehér puli hosszú ideig napi 15 órán át egy ládában sínylődött – most már szerencsére Beverly Hills-ben lakik, de az átélt szenvedés máig rányomja bélyegét a viselkedésére. Pepperrel egészen más a probléma: ő oly vadul védi a territóriumát, hogy az ügyfelek csak az összeharapatást kockáztatva léphetnek be gazdája fotóstúdiójába. Vajon sikerül-e egészséges, barátságos kutyát faragni Cesarnak Slickből és Pepperből?

Nincs kép

Ep.8 Gus and Ava

Megjelent: 2004-09-22

Ava, a mopszli/kínai palotakutya keverék ideje tetemes részét sebes saját tengelye körüli forgással tölti, feltehetőleg valamiféle idegrendszeri rendellenesség következtében; a Gus nevű bouvier pedig azzal okoz fejfájást gazdájának, hogy üdvözlésként teljes, 40 kilós tömegével nekiront a ház látogatóinak, tekintet nélkül azok korára, nemére és méretére. Cesar Millan a panaszok meghallgatása után azonnal nekilát a bajok kikezelésének...

Nincs kép

Ep.9 Churchill and Maya

Megjelent: 2004-09-23

Az epizód ebeiről és a velük kapcsolatos panaszokról távirati stílusban: Churchill, a rottweiler az idő kilencven százalékában nyugodt, kiegyensúlyozott kutya, más négylábúak táraságában azonban szörnyeteggé változik; a Maya névre hallgató pitbull szintén mintakutyus, leszámítva, hogy a ház körüli tennivalók egyikéből se akar kimaradni; Bubbával, a máltai selyemkutyával az a baj, hogy mindenhova kézben kell vinni; a Garrett nevű német juhászkutya pedig reggeltől estig rögeszmésen a saját farkát kergeti.

Nincs kép

Ep.10 Bubba and Garret

Megjelent: 2004-09-24

Egy elkényeztetett és agresszív Máltai Selyemkutya, és egy német juhász, akit irritál a saját farka.

Nincs kép

Ep.11 Emily

Megjelent: 2004-09-27

A Pit Bull, aki nagyon agresszív más kutyákkal szemben.

Nincs kép

Ep.12 Hank and Paris

Megjelent: 2004-09-28

Egy igényes, hosszú szőrű Chihuahua és egy ijedős Masztiff.

Nincs kép

Ep.13 Sasha and Shep

Megjelent: 2004-09-29

Sasha, a 11 éves lhasa apso mindenkire fenyegetően vicsorog, aki el akar venni tőle valamit. Shep, a neveletlen német juhászkutya szintén tűrhetetlenül agresszív, ráadásul őt gazdájának esélye sincs megrendszabályozni, hisz kereskesszékhez van kötve. King pedig, a 70 kilós kutyaóriás oly hatalmas, hogy a tízéves Chantel utasításait nem hogy nem hallgatja meg, de észre sem veszi őt…

Nincs kép

Ep.14 Jake and King

Megjelent: 2004-09-30

Egy agresszív juhász / Labrador keverék és egy Rottweiler, aki a pórázt húzza.

Nincs kép

Ep.15 Scrawny and Lola

Megjelent: 2004-10-01

A Scrawny nevű Yorkshire terrierrel csupán egy gond van: mindenkire azonnal és válogatás nélkül rátámad, aki a gazdija és őközé merészkedik. Lola, a dalmata csak látszólag könnyebb eset: séta közben vadul rángatja a pórázát, és mindent és mindenkit megugat. A pálmát mindazonáltal a 12 éves J. viszi: teljességgel kiszámíthatatlan, s anyira agresszív, hogy a szomszédok perrel, a biztosító pedig a szerződés felmondásával fenyeget

Nincs kép

Ep.16 J and Alice

Megjelent: 2004-10-04

Cesar megment egy olyan kedves beagle-t, amely kedvessége ellenére az egész környéket terrorizálja. Ezután Cesar segíti a depressziós és agresszív Alice-nek, hogy megtalálja a lelkibékét.

Nincs kép

Ep.17 Caper and Julius

Megjelent: 2004-10-05

Egy mániás miniatűr pinscher és egy félénk Pit Bull.

Nincs kép

Ep.18 Bella and Jordan

Megjelent: 2004-10-06

Egy agresszív Border Collie és egy Bulldog, aki pórázon mindenre rátámad.

Nincs kép

Ep.19 Sunshine and Teddy

Megjelent: 2004-10-07

Egy agresszív sárga Labrador és egy szeparációs szorongással rendelkező Doberman.

Nincs kép

Ep.20 Goldie and Pepsi

Megjelent: 2004-10-08

Egy agresszív és túlságosan védelmező Német Juhász és egy Angol Spaniel, aki nagyon agresszív a többi szuka kutyával szemben.

Nincs kép

Ep.21 Nicky

Megjelent: 2004-10-11

A megmentett Rottweiler agresszív más kutyákkal szemben.

Nincs kép

Ep.22 Percy and Justice

Megjelent: 2004-10-12

A West Highland Terrier, aki szétrágja a leveleket, és egy agresszív és hyper-aktív Amerikai Pit Bull Terrier.

Nincs kép

Ep.23 Buddy and Stewart

Megjelent: 2004-10-13

A Chow / Retriever keverék, aki folyamatosan ugat, és egy hyper-aktív Beagle / American Coonhound keverék, aki fél a víztől.

Nincs kép

Ep.24 Lucy and Lizzie

Megjelent: 2004-10-14

Ételét agresszíven kezelő Dalmata és egy Red Tick Elizabethan Beagle, aki megszállottan fél és elfut a kukásautó elől.

Nincs kép

Ep.25 Sophie and Daisy

Megjelent: 2004-10-15

Hyper-aktív sárga Labrador és egy Golden Retriever / Sheltie keveréke, aki nem szereti a lovakat.

Nincs kép

Ep.26 Boyfriend and Alfie

Megjelent: 2004-10-18

A vadászkeverék nem bírja gazdijának új barátját és annak English Bulldog-ját, aki védelmező a látogatókkal szemben.