2. évad

A légtér urai 2. évad (2015)

Vissza a sorozat adatlapjára

A légtér urai sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A légtér urai sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 3

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 A-10 Warthog

Megjelent: 2015-09-27

Az A-10 Thunderbolt II a tartósság és az erő érdekében készült. Elpusztíthatatlannak tűnő páncélozott járműveket, tankokat, sőt épületeket is figyelemreméltó pontossággal képes eltüntetni, miközben védi az amerikai csapatokat a földön. Az évtizedek során többször is bevált, nem csak a csatatéren, hanem a legkeményebb kritikusa, az amerikai légierő szemében is. Fedezze fel a csúnya kiskacsa, akit szeretettel hívnak: Warthog, és nézze meg, hogy ez a makacs, de robusztus vadászgép hogyan repül és lökdösi le versenytársait.

Ep.2 Prowler-Growler

Megjelent: 2015-10-04

A holnapi háborúkat elektronikus hadviselési repülőgépekkel nyerik és veszítik el, és az Egyesült Államok két harci repülőgépre számít a megnyerésükben.

Ep.3 UH-60 Black Hawk

Megjelent: 2015-10-11

A Black Hawk évtizedek óta szinte minden amerikai konfliktusban szerepet játszott, és világszerte használják. De hogyan lett az UH-60 a hadsereg kedvenc madara? Ez a belső történet arról, hogyan szállt fel a katonai igásló a földről, és vált több küldetésű életmentővé. Nézze meg, hogyan tanultak pilótái és mérnökei a kudarcokból és tragédiákból, és hogyan terjesztették ki a Black Hawk képességeit, hogy javítsák a katonák bejutását a csata hevébe, illetve onnan.