4. évad

A légtér urai 4. évad (2016)

Vissza a sorozat adatlapjára

A légtér urai sorozat 4. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A légtér urai sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 4. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 3

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 F-16

Megjelent: 2016-06-12

Gyors, akrobatikus, és úgy készült, hogy az arcodba kerüljön, még mielőtt észrevennéd, hogy ott van. Az F-16 Fighting Falcon a legkönnyebb vadászgép a légierő készletében, és bevezették a kutyavadászok új fajtáját. Legyen szemtanúja annak eredetének a vietnami háború idején, amikor az amerikai hadsereg olyan vadászgépet akart létrehozni, amely megállja a helyét az orosz MiG ellen. Aztán nézze meg, hogyan fejlődött az évtizedek során, hogyan alkalmazkodott annak érdekében, hogy releváns maradjon, és tovább szárnyalt, hogy a többcélú vadászgépek vitathatatlan királyává váljon.

Ep.2 B-52

Megjelent: 2016-06-19

A B-52 Stratofortresst szeretettel B.U.F.F.-nek, vagy Big, Ugly, Fat Fellow-nak hívják. Bárhogy is nevezzük, a B-52 a bombázók egyik impozáns vadállata, 159 láb hosszú, egyetlen út alatt közel 9000 mérföldet képes repülni, és egyszerre akár 70 000 font fegyvert is képes szállítani. Csatlakozzon hozzánk, amikor megkoronázzuk a légierő leghosszabb ideje szolgálatot teljesítő nehézsúlyú bajnokát, egy globális hatótávolságú repülőgépet, amely több mint fél évszázada vezető szerepet tölt be az Egyesült Államok minden jelentős bombázási kampányában, Koreától Vietnamon át Irakig és azon túl.

Ep.3 P-51 Mustang

Megjelent: 2016-06-26

Nagy hatótávolságával és magasrepülő kutyaharc-képességeivel a P-51 Mustangot úgy tervezték, hogy uralja az eget és segítsen véget vetni a második világháborúnak. És sikerült. Repüljön fel egy repülőgépen, amely a vadászgép erejét és romantikáját szimbolizálta, egy géppel, amely ma is lenyűgöző és ámulatba ejtő. Nyomon követjük ennek a fürge, robusztus Air Warriornak a történetét a nemzetközi eredetétől az Európa feletti légi fölényért vívott harcban leküzdött kihívásokig, amelyeket meggyőző, első kézből származó tanúvallomások és ritkán látható harci felvételek örökítettek meg.