5. évad

A légtér urai 5. évad (2017)

Vissza a sorozat adatlapjára

A légtér urai sorozat 5. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a A légtér urai sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 5. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 3

Főszereplők:





Epizód lista

Ep.1 Harrier

Megjelent: 2017-05-14

Elegáns, erős, gyors és innovatív, a chopper kecsességével és a vadászrepülőgépek kiütő erejével. A Harrier a világ leghíresebb rövid fel-/függőleges leszálló repülőgépe, valamint a tengerészgyalogság közeli légi támogatásra szánt repülőgépe. Ám minden elképesztő képessége ellenére a Harrier vitákat váltott ki az évek során, és kénytelen volt újra és újra bizonyítani. Fedezze fel figyelemre méltó történetét, ahogyan azok a férfiak és nők mesélték el, akik karbantartják, repülnek és harcolnak ezzel a repülési ikonnal.

Ep.2 KC-135 Stratotanker

Megjelent: 2017-05-21

Egész egyszerűen a KC-135 Stratotanker az amerikai légierő gerince. Ez a légi utántöltő lehetővé tette, hogy Amerika katonai repülőgépei az elmúlt 60 évben elérjék a világot, akár 200 000 font üzemanyagot szállítva percenként 1000 gallon átviteli sebességgel. Csatlakozzon hozzánk, amikor megünnepeljük azt a repülőgépet, amely mindig készenlétben van, mindig készen áll a váratlan helyzetekhez való alkalmazkodásra, és mindig van nála elegendő üzemanyag a szomjas amerikai vadászrepülőgépek táplálásához és éjjel-nappali repüléshez.

Ep.3 U-2 Dragon Lady

Megjelent: 2017-05-28

Az elmúlt fél évszázad során az U-2 Dragon Lady napjaink egyik legmegbízhatóbb légi felderítő platformja lett az égbolton. Története azonban viharos volt, amelyet a hidegháborús botrányok fémjeleztek, amelyek a Szovjetunióval fennálló kapcsolatokat tönkretették. Ez a kémrepülő annyira titkos volt, hogy nem a légierő, hanem a CIA rendelte. Nézze meg, hogyan szorították a gépet és pilótáit a végletekig, hogy távol maradjanak az ellenséges radartól, és megmentsék a katonák életét szerte a világon.