2. évad

Leo Mattei 2. évad (2014)

Vissza a sorozat adatlapjára

Leo Mattei sorozat 2. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Leo Mattei sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 2. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 4

Főszereplők: Alexandre Achdjian , Samira Lachhab , Jean-Luc Reichmann ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 A manipulátor

Megjelent: 2014-12-11

Egy tinédzser lány kiszökik otthonról, hogy találkozzon egy fiatal férfival, akit az interneten ismert meg, de még soha nem látott. Léo Mattéï nyomoz, hogy felfedezze a virtuális szerető valódi kilétét.

Nincs kép

Ep.2 A fiú nevében

Megjelent: 2014-12-11

Jérémy Levasseur elrabolja saját fiát volt barátnője szeme láttára. A nyomozásért felelős Mattéï parancsnoknak és csapatának a lehető leghamarabb meg kell találnia a gyermeket, mielőtt az apja megpróbálja vele elhagyni az országot.

Nincs kép

Ep.3 A visszatérő

Megjelent: 2014-12-18

Öt év fogság után a tizenegy éves Léa Jacmin kiszabadul fogvatartója karmaiból. Annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban letartóztathassák az emberrablót, el kell nyerni a lány bizalmát, miközben próbálja megtalálni a helyét egy olyan családban, amely már minden reményét elveszítette, hogy megtalálja...

Nincs kép

Ep.4 Nyomás alatt

Megjelent: 2014-12-18

A tizennégy éves Romain, akit egy banda üldöz, sietve lelép az iskolából. Hirtelen egy felgyorsuló autó elüti és a sofőr elmenekül. A csapat az iskolában kezd nyomozni, hogy megtalálják az elkövetőt.