Nincs kép

Az én nevem Jimmy 1. évad (1987)

Vissza a sorozat adatlapjára

Az én nevem Jimmy sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Az én nevem Jimmy sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 4

Főszereplők: Sándor Rosta , Béla Szerednyey , László Csákányi ,





Epizód lista

Nincs kép

Ep.1 1. epizód

Megjelent: 1987-06-01

Rendben indul a biológiai tábor 13 lelkes résztvevővel és Gaál tanár úrral. Szép az idő, finom a gulyás. Hamarosan azonban távirat érkezik, Gaál tanár úrnak pár napra el kell hagynia a tábort. Ki helyettesítse? Senki nem vállalkozik, csak Krizsán tanár úr, az iskola nyugdíjas biológia tanára. A gyerekek szeretettel fogadják egykori tanárukat, s így Gaál tanár úr nyugodtan elutazhat. Este azonban különös vendég érkezik a tábor területére egyenesen az égből.

Nincs kép

Ep.2 2. epizód

Megjelent: 1987-06-02

Gaál tanár úrnak, a biológiai tábor vezetőjének pár napra Pestre kell mennie. Helyettesítésre idős kollégáját kéri meg. A táborban este különös jelenségre figyelnek a gyerekek. Kiderül, hogy léggömbön egy meterológiai robotot sodort a tábor közelébe a szél. Jimmy, igy hívják a robotot, kedves, okos szerkezet, a gyerekek nagyon megkedvelik s arra kérik Krizsán "tatát", hogy legalább egy napig maradjon velük. Az okos robot érkezéséröl azonban mások is tudomást szereztek.

Nincs kép

Ep.3 3. epizód

Megjelent: 1987-06-03

Az én nevem Jimmy 1. évad 3. epizódja, 3. epizód című rész vetítésének időpontja 1987-06-03

Nincs kép

Ep.4 4. epizód

Megjelent: 1987-06-04

Miután Krizsa tanár úr tudomást szerez Jimmy eltünéséröl,megbeszéli a gyerekekkel a nyomozás menetét s maga áll az akció élére-mely végül sikerhez vezet.Este megérkezik a táborba Gaál tanár úr és a tábortüz mellett mesélik el kalandjukat a gyerekek.