Nincs kép

Időről időre Speciális epizódok (2017)

Vissza a sorozat adatlapjára

Időről időre sorozat Speciális epizódok epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a Időről időre sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a Speciális epizódok epizódjairól és szereplőiről.


Epizódok száma: 7

Főszereplők: Freddie Stroma , Joshua Bowman , Genesis Rodriguez ,





Epizód lista

Ep.1 Körbezárva

Megjelent: 2017-04-02

Brooke úgy véli, nem várhatnak tovább, azonnal meg kell szerezniük az időgépet. Vanessa alig tudja elhinni, hogy Griffin szövetkezett Brooke-kal ellene, és az egész kapcsolatuk csak színjáték volt. Váratlan fordulat, hogy John úgy véli, Wells és Jane oldalára kell állnia a Brooke által indított háborúban.

Ep.2 A múlt bőröndjei

Megjelent: 2017-04-09

Brooke elrabolja Vanessát, és azzal fenyegetőzik, hogy megöli, ha Wells és John nem mennek el önként hozzá. Közben egy számítógépes szakemberrel sikerül egy vírussal felülvezérelnie az időgépet, és amikor Martin bekapcsolja, a birtokára irányítja. Griffin, aki úgy érzi, Brooke túl messzire ment, segít Vanessának megszökni. Wells úgy érzi, itt az ideje, hogy John brutális módszereinek teret adjon.

Ep.3 Ha elvesznél

Megjelent: 2017-04-16

Wells, Jane és John az időgéppel tűnnek el Brooke elől, s a gép valahol az óceánban landol, egy sziget közelében. Egymásról mit sem tudva bolyonganak a szigeten, ahol furcsa teremtmények laknak az erdőben. Wells Jane-t keresi kétségbeesetten, és örül a katonáknak, ám azok foglyul ejtik. Mint kiderül, a szigeten Dr. Monroe, Brooke apja génkísérleteket végez, és Wells Dr. Moreau szigete című könyvéből inspirálódik.

Ep.4 Rám fogsz találni

Megjelent: 2017-04-23

Időről időre Speciális epizódok 4. epizódja, Rám fogsz találni című rész vetítésének időpontja 2017-04-23

Ep.5 Elfeledve

Megjelent: 2017-04-30

A szigeten elszabadul a pokol, miután a védelmi minisztérium ellenőrzésre érkező embereit megölik. A káoszban mindenkinek veszélyben van az élete. Miután John többször is megmenti Jane életét, Wells, akinek Dr. Monroe beadott egy titkos szérumot, egy ketrecben hagyja őt, az égő laborban.

Ep.6 Elkésve

Megjelent: 2017-05-07

John, aki kijátszva Monroe-t, visszatért az időgéppel még Wells és Jane előtt, magával vitt egy szérumot Brooke-nak, amit az apja fejlesztett ki. Brooke ezzel a szérummal gyógyítja bátyját, Griffint. Griffin megbánta, hogy elárulta Vanessát, ezért mindent elkövet, hogy jóvátegye a végzetes hibát. John bosszút esküszik, amiért Wells a szigeten hagyta.

Ep.7 Múlik az idő

Megjelent: 2017-05-14

John mindenáron bosszút akar állni Wellsen, azzal, hogy megöli szerelmét. Wells szeme láttára szúrja le Jane-t egy kiállításon. Wells az időgéppel többször visszatér pár órát az időben, hogy megakadályozza a gyilkosságot. Vanessa és Forbes figyelmeztetik, hogy megsérülhet az idő szövete. Jane megmenekül, ám az idő szövete valóban megsérül, és Wells a kissé távolabbi jövőben találja magát.